Ο βιονικός Άρης

Ο βιονικός Άρης

Η πολύ καλή φυσική κατάσταση δίνει την δυνατότητα στην ομάδα του Σπανού να «πνίγει» τους αντιπάλους της στο δεύτερο ημίχρονο.

Απέναντι στην Δόξα Δράμας ο Άρης πέτυχε την τρίτη του ανατροπή για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετά τα παιχνίδια με Εργοτέλη και Παναχαϊκή. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε θέληση, πάθος, ικανότητα, σωστή διαχείριση του υλικού, αλλά και τύχη για να μην γελιόμαστε. Πρέπει να σε πάει και το παιχνίδι για να το γυρίσεις.

Ένα, όμως, από τα βασικά όπλα της ομάδας του Δημήτρη Σπανού, φέρεται να είναι η φυσική κατάσταση. Ο Άρης, μπορεί να παίζει με την φωτιά και να έχει «κενά» διαστήματα που συνήθως τα πληρώνει στα πρώτα λεπτά των αγώνων, όμως, έχει παράλληλα και την δυνατότητα να ανεβάζει στροφές στα τελευταία λεπτά και να κλείνει την αντίπαλη ομάδα στην περιοχή της.

Κάνει επιθετική άμυνα με όλους τους παίκτες και αυτό του επιτρέπει να κερδίζει συνεχώς την μπάλα, καθώς η πίεση που ασκείται αναγκάζει τους παίκτες των αντιπάλων σε λάθη. Φαίνεται στην πράξη ότι η ομάδα είναι πολύ καλά δουλεμένη στο κομμάτι αυτό και την ώρα που η κούραση αρχίζει να καταβάλει τους παίκτες των άλλων ομάδων, έχει δυνάμεις για να κάνει την ανατροπή του εις βάρος της σκορ.

Οι συνεχόμενες νίκες, βέβαια, είναι λογικό να φέρνουν και ψυχολογία στους παίκτες αλλά και στους οπαδούς και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η γκρίνια κατά την διάρκεια των αγώνων τείνει να γίνει είδος προς …εξαφάνιση, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις εξέδρες, γιατί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλει ακόμα δουλειά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ