Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία και τώρα πάει για το νταμπλ

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία και τώρα πάει για το νταμπλ

Όλη η προσοχή του Δικέφαλου στρέφεται πλέον στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Και ο ΠΑΟΚ δεν θα πάει απροετοίμαστος...

Ο ΠΑΟΚ στα Γιάννινα έγραψε άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του αλλά και στην ιστορία της Α’ Εθνικής. Κερδίζοντας με 2-0 τον ΠΑΣ έκλεισε τη σεζόν αήττητος στο πρωτάθλημα που κατέκτησε δίκαια και πανάξια, με το εκπληκτικό ρεκόρ των 26 νικών και των 4 ισοπαλιών σε 30 αγωνιστικές, κάτι που αποτελεί την καλύτερη επίδοση της ιστορίας του αλλά και καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Α’ Εθνική από τη σεζόν 1959-60 που δημιουργήθηκε.

Το ρεκόρ της μεγάλης κατηγορίας ανήκει πλέον στον Δικέφαλο, καθώς ο Παναθηναϊκός που είναι η μόνη άλλη ελληνική ομάδα που πήρε αήττητη πρωτάθλημα το 1964, είχε επίδοση 24 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Η ομαδάρα του Ράζβαν Λουτσέσκου, όχι μόνο κατέκτησε το φετινό τρόπαιο και έφερε το πρωτάθλημα στην Τούμπα μετά από 34 χρόνια, αλλά έφτασε τα 35 συνεχόμενα ματς στη Super League χωρίς ήττα (από τον Μάρτιο του 2018 μέχρι τώρα), με 31 νίκες και 4 ισοπαλίες, με στόχο να επεκτείνει το εκπληκτικό σερί της και την επόμενη σεζόν.

Εκεί θα κυνηγήσει το αήττητο ρεκόρ της Α’ Εθνικής που ανήκει στο Ολυμπιακό του Νίκου Γουλανδρή, ο οποίος είχε 58 σερί ματς χωρίς ήττα από τον Οκτώβριο του 1972 έως και τον Απρίλιο του 1974. Αυτό είχε ξεκινήσει μετά από μια ήττα από τον ΠΑΟΚ και τερματίστηκε ξανά από ήττα από τον Δικέφαλο στην Τούμπα!

Με αυτά θα ασχοληθεί ξανά ο ΠΑΟΚ του χρόνου, γιατί τώρα έχει μπροστά του ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία.

Ο Δικέφαλος θέλει να φτάσει στην κατάκτηση και του φετινού Κυπέλλου (θα είναι το 3ο στη σειρά) απέναντι στην ΑΕΚ για να πετύχει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του!

Πλέον όλη η προσοχή στρέφεται εκεί και όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ προσδοκά να φανεί η ομάδα για ακόμη έναν τελικό αντάξια της φετινής της δυναμικής, σε μια ξέφρενη πορεία εντός των ελληνικών συνόρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ