O Άρης που βγάζει υγεία

O Άρης που βγάζει υγεία

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική περίοδο και αφήνει υποσχέσεις.

Ο Άρης πέτυχε την 15η νίκη του στο πρωτάθλημα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στη παρουσία του στη Superleague. Η ομαδα του Σάββα Παντελίδη ήταν εξαιρετική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Ξάνθη.

Ας αφήσουμε, όμως, τα καθαρά αγωνιστικά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι οτι η ομάδα όχι απλά επέτρεψε εμφατικά, αλλα είναι ξεκάθαρο οτι βγάζει υγεία.

Είναι ωραίο να βλέπεις τον Άρη. Είναι όμορφο το συναίσθημα να βρίσκεσαι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Παρεμπιπτόντως είναι μακράν η καλύτερη, η πιο ποδοσφαιρική έδρα του πρωταθλήματος. Παρά τη δυνατή βροχή ,πριν την έναρξη του αγώνα, το γήπεδο γέμισε.

Οι οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας για ακόμα μια φορά τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Χειροκρότησαν τους παίκτες και τον προπονητή για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι θετικό οτι οι οπαδοί του Άρη έφευγαν απο το Κλεάνθης Βικελίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με αίσθηση αισιοδοξίας

Είναι ακόμα πιο θετικό οτι έφευγαν από το γήπεδο και αυτό που άκουγες είναι η ανυπομονησία για το πότε θα περάσουν οι μέρες να ξεκινήσει η προετοιμασία και πότε θα γίνουν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Φυσικά υπάρχει πλέον και η συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν υπάρχει σπουδαιότερο πράγμα απο το να φεύγει από το γήπεδο ένας οπαδός γεμάτος απο αυτό που του βγάζει η ομάδα του.

Υ. Γ Το πρωτάθλημα τελειώνει και μετά τους απολογισμούς και τα συμπεράσματα ,θα αρχίσουν να γράφονται δεκάδες ονόματα. Κακά τα ψέματα, άλλωστε, οι μεταγραφές πουλάνε. Ο Άρης, πάντως, θα προχωρήσει σε επιλεγμένες και ποιοτικές λύσεις σε θέσεις που έχουν ήδη αποφασίσει προπονητής και τεχνικός διευθυντής.
.
Υ. Γ 1 Τελικά ο Μανώλης Σιώπης έβαλε γκολ. Το ζητούσε, το ήθελε, το αξίζε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ