Ο ΠΑΟΚ αυτο-γελοιοποιείται με τα στελέχη του

Ο ΠΑΟΚ αυτο-γελοιοποιείται με τα στελέχη του

Η γελοία ατάκα του επίσημου ΠΑΟΚ για την φυσική έδρα της ΑΕΚ, το... ΟΑΚΑ!

«Ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του, το Καυταντζόγλειο». Αυτή η ατάκα θα μπορούσε να ειπωθεί από κάποιον άσχετo και ανίδεο. Και αυτό διότι ενώ κατασκευάζεται η Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα έχει μετακομίσει στο Καυνταζόγλειο. Για… όσο. Η ΑΕΚ μετά το γκρέμισμα του «Νίκος Γκούμας» αναγκαστικά μετακόμισε σε διάφορα γήπεδα. Όπως η Νέα Σμύρνη, τα Ανω Λιόσια και για πολύ περισσότερο καιρό στο ΟΑΚΑ. Το πιο ασφαλές και μεγαλύτερο στάδιο της χώρας.

Καμία σχέση με ποδοσφαιρικό γήπεδο, καμία σχέση με έδρα. Άλλωστε όλες οι μεγάλες ομάδες της Αθήνας πέρασαν από το ΟΑΚΑ για να το χρησιμοποιήσουν ως έδρα, ακόμη και η Εθνική ομάδα. Και όλοι σιχτιρίζουν ότι το ΟΑΚΑ δεν μπορεί να είναι φυσική έδρα, δεν μπορεί να είναι καν ποδοσφαιρικό γήπεδο για να νιώσει ζεστά μια ομάδα.

Και όμως η επίσημη γραμμή του ΠΑΟΚ ήταν ότι η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της, μετά την απόφαση να μην υπάρχουν οπαδοί. Ξαναδιαβάστε το γελοίο του πράγματος. Εδρα της ΑΕΚ το ΟΑΚΑ, ακόμη και χωρίς φιλάθλους. Και δεν το είπαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, ούτε στα καφενεία της Τούμπας, ούτε στα τηλέφωνα της Μαρμίτας του Ραπτόπουλου. Το είπε ο επίσημος ΠΑΟΚ διά στόματος Γκαγκάτση.

Τα συμπεράσματα δικά σας για το επίπεδο και το ύφος των στελεχών του Πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Τίτλο μπορεί να πάρεις. Διότι ήσουν καλύτερος στο γήπεδο. Όλα τα άλλα δεν αγοράζονται.

Τέλος, η γελοιότητα των αρμοδίων αρχών για τον τελικό του Σαββάτου ολοκληρώθηκε με 120 προσκλήσεις. Δεν έχει προηγούμενο η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσα από την γιορτή του τελικού. Διότι ο τελικός του Κυπέλλου θα έπρεπε να είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο. Γιορτή χωρίς καλεσμένους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ