Η επόμενη μέρα του Άρη

Η επόμενη μέρα του Άρη

Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός και προετοιμάζονται οι κινήσεις που θα γίνουν για την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με θετικό πρόσημο. Όχι μόνο γιατί κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις- αυτό άλλωστε δεν αποτελεί και τεράστιο επίτευγμα για μια ομάδα του μεγέθους του- αλλά κυρίως γιατί έδειξε ότι επέστρεψε για να πρωταγωνιστήσει και όχι απλά για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Το διάστημα αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μεταβατικό για τον Άρη, που ετοιμάζεται ήδη για το πώς θα παρουσιαστεί πιο δυνατός την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι λογικό, εξάλλου, ο πήχης να τοποθετείται ακόμα πιο ψηλά σε σχέση με το ότι έχει ήδη πετύχει.

Αυτός θα είναι ο Άρης της επόμενης μέρας. Με βασικό γνώμονα να διατηρήσει αυτή την υγεία που φαίνεται ότι βγάζει η ομάδα. Να διατηρήσει, επίσης, αυτή την αισιοδοξία που έχει καταφέρει, μετά από πάρα πολλά χρόνια, να μεταδώσει στον κόσμο της.

Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε εξέλιξη, ήδη και αυτό που φαίνεται από τα πρώτα δείγματα γραφής είναι ότι θα ακολουθηθεί η επιτυχημένη συνταγή του προηγούμενου καλοκαιριού, με αρκετές , βέβαια ιδιαιτερότητες.

Αυτή τη φορά ο Άρης έχει κορμό, οπότε δεν χρειάζεται –και δεν θα κάνει- ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του. Η ομάδα θα προχωρήσει σε λίγες και στοχευμένες κινήσεις, σε θέσεις για τις οποίες έχουν αποφασίσει ήδη προπονητής και αθλητικός διευθυντής.

Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα για τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το μοναδικό που φαίνεται ότι έχει βάση, είναι αυτό του Σούντγκρεν. Ακόμα περισσότερα θα είναι τα ονόματα που θα γραφτούν και θα ακουστούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Είναι λογικό, άλλωστε, καθώς οι μεταγραφές δίνουν κλικ και ακροαματικότητα.

Υ.Γ Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνέντευξη τύπου απολογιστικού χαρακτήρα του προπονητή του Άρη, Σάββα Παντελίδη. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να βγουν και κάποιες ειδήσεις σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ