Εξυγίανση: Τα… συγχαρίκια σε Βασιλειάδη, Γραμμένο

Εξυγίανση: Τα… συγχαρίκια σε Βασιλειάδη, Γραμμένο

Και γιατί να μην το πεις «γιορτή» και το χθεσινό στο ΟΑΚΑ; Με αυτή την Κυβέρνηση και αυτή την ΕΠΟ μόνο «γιορτές» άλλωστε ζούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια ακόμη υπέρβαση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένα ακόμη «λιθαράκι» στην τιτάνια προσπάθεια της Κυβέρνησης, της ΕΠΟ και των «δικών της» ομάδων. Πάντα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου! Πόσο καλό άλλο να αντέξει αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο; Ήρθε επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ και τα πάντα άλλαξαν στην Ελλάδα (και) στο ποδόσφαιρο!

Τέτοιος τελικός όπως ο χθεσινός δεν είχε ξαναγίνει! Και αυτό ήταν «δίκαιο και έγινε πράξη» όπως θα έλεγε και ο κουρασμένος Prime Minister που ακόμη δεν έχει στείλει την συγχαρητήρια επιστολή στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Κοντονής πριν λίγα χρόνια είχε κάνει τελικό με 100 άτομα για κάθε ομάδα (ΑΕΚ – Ολυμπιακός) στο ΟΑΚΑ, ο Βασιλειάδης ξεπέρασε τα όνειρα! Τελικός με 1.000 άτομα στο αχανές ΟΑΚΑ, με τους αντίπαλους οπαδούς να κάθονται μια… ανάσα ο ένας από τον άλλο! Πόσο μπροστά! Τι οργάνωση!

Ο Υφυπουργός που έκανε το χατίρι των ομάδων για τελικό χωρίς κόσμο (τελικό ντροπή έτσι και αλλιώς…) δεν… είδε πως η ΕΠΟ του «δικού μας» κατά τον Ιβάν, Βαγγέλη Γραμμένο αλλά και του «δικού μας» για την ΑΕΚ Δέδε έδωσε όλα τα δικά της εισιτήρια στις δύο ομάδες. Και έτσι οι… προσκλήσεις της ΕΠΟ κατέληξαν σε οπαδούς των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να… αναμετρώνται κάθε λίγο και λιγάκι, πριν και κατά την διάρκεια του τελικού.

Σε έναν τελικό άλλωστε κεκλεισμένων των θυρών που λίγο πριν ξεκινήσει ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα πως υπάρχει πιθανότητα εκκένωσης, τι να πεις; Σίγουρα ΞΕΦΤΙΛΑ όπως φαίνεται να είπε ο «δικός μας» κατά τον Ιβάν, Βαγγέλης Γραμμένος που τον «έπιασε» εκείνη την στιγμή το τηλεοπτικό πλάνο.

Η επιτυχία της… γιορτής βεβαίως πιστώνεται πρωτίστως στον κορυφαίο Υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη που έφερε εις πέρας άλλη μια επικίνδυνη αποστολή στην άκρως επιτυχημένη παρουσία του στο Υπουργείο. Όπως αναμφίβολα και στον κορυφαίο πρόεδρο της ΕΠΟ που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έδωσε την κούπα στην ομάδα του «δικού» του προέδρου.

Ένας τελικός διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Κληρονομιά για τα παιδιά μας, όπως τα δύο χρόνια της «σκληρής εξυγίανσης» που ζούμε και συνολικά τα τρία μαζί με αυτή της «εξομάλυνσης».

Μελανό σημείο της χθεσινής… γιορτής το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν έκανε δηλώσεις μετά τον τελικό για να μας πει τι ωραία γιορτή διοργάνωσε. Βέβαια ο Γραμμένος πήγε… αναγκαστικά στην «γιορτή», ο Βασιλειάδης δεν εμφανίστηκε. Κοροΐδο ήταν;

Για τον Υφυπουργό πλέον από του χρόνου πάλι δουλειά. Τέλος στο ποδόσφαιρο για φέτος, με απόλυτη μάλιστα επιτυχία στο έργο του. Νταμπλ πήρε ο ΠΑΟΚ, πρώτη φορά στην ιστορία του.
Δεν ασχολείται άλλωστε με τίποτα άλλο ο Βασιλειάδης. Με το μπάσκετ για παράδειγμα που σκάει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο, που έχει φτάσει η κατάσταση μια ανάσα πριν την «έκρηξη» δεν υπάρχει λόγος να επέμβει ως Πολιτεία. Να δει τι διάολο γίνεται μην γίνει καμιά ζημιά. Εκεί το ελέγχουν «δικοί μας» άρα…

Υ.Γ. Όσο για το ματς; Με διαφορά από τους χειρότερους τελικούς. Από πλευράς θεάματος ο τελικός ήταν ασορτί με την εικόνα του ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ έκανε την ευκαιρία του γκολ, εκμεταλλεύτηκε την ποιοτική ανωτερότητα που διαθέτει και ομαδικά και ατομικά από την ΑΕΚ και πήρε το πιο εύκολο Κύπελλο από τα 7 συνολικά της ιστορίας του. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που βλέπαμε σχεδόν όλη την χρονιά. Μια ομάδα χωρίς λύσεις, προβληματική, αφημένη στην μοίρα της. Η ΑΕΚ όπως την καταδίκασε φέτος ο Μελισσανίδης.

Τουλάχιστον μπήκε το VAR στην ζωή μας και (λογικά) την νέα σεζόν τα φετινά διαιτητικά όργια δεν θα περνάνε. Γιατί άλλωστε καθυστέρησε και γιατί άλλωστε έγιναν τα πάντα για να μπορέσει να συγχαρεί ο Αλέξης τον μεγάλο αγαπημένο του φετινό νικητή;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ