ΠΑΟΚ : Ράβει το πρώτο του αστέρι

ΠΑΟΚ : Ράβει το πρώτο του αστέρι

Η απόλυτη ηδονή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, είναι να σηκώνει τρόπαια στον Αττικό ουρανό. Ο Δικέφαλος έφτασε τους 10 τίτλους στην ιστορία του και ετοιμάζεται να ράψει το πρώτο αστέρι στη χρυσή φανέλα του.

Η ιστορία γράφεται με πράξεις και όχι με λόγια. Αυτό έκανε χθες ο ΠΑΟΚ. Δεν παρασύρθηκε από τις βαρύγδουπες δηλώσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ περί εκδίκησης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς δύο βασικά του γρανάζια, Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο και κατάφερε να διασύρει αγωνιστικά την ΑΕΚ που ήταν πλήρης και δεν μπόρεσε να κάνει μια φάση της προκοπής.

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές πως ο Δικέφαλος του Βορρά έπαψε να είναι ο φτωχός συγγενής της Αθήνας. Να παίρνει ότι του πετάνε οι τρεις πρώην μεγάλες ομάδες του ΠΟΚ. Οι Ασπρόμαυροι είναι το νέο μεγάλο αφεντικό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή η ομάδα, αυτός ο πρόεδρος, αυτός ο κόσμος που ξεχύθηκε για ένα ακόμα βράδυ στους δρόμους στα σοκάκια στις πλατείες για να πανηγυρίζει διψάνε για τίτλους και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει.

Ο ΠΑΟΚ «έσβησε» για μία ακόμη φορά την ΑΕΚ, μέσα στο σπίτι της και κατέκτησε ένα ακόμη τρόπαιο, το τρίτο σερί Κύπελλο. Όπως έλεγαν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ σύσσωμη η οικογένεια του Δικεφάλου «Ο Θεός ξεχνά, ο ΠΑΟΚ όμως όχι». Όσα χρόνια κι αν περάσουν όσους τίτλους κι αν κατακτήσουν στο μέλλον την περσινή απώλεια του Πρωταθλήματος στα χαρτιά δεν πρόκειται να την ξεχάσουν.

Δεν θα ήθελα να ήμουν σήμερα οπαδός της ΑΕΚ. Δεν θα μπορούσα να αντέξω την τρελή καζούρα που θα είχα από ΠΑΟΚτσήδες, Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς. Αλλά έτσι είναι η ζωή όταν πανηγύριζαν στη Φιλαδέλφεια το περσινό χάρτινο πρωτάθλημα, κανείς τους δεν σκέφτηκε την επόμενη ημέρα. Ας πρόσεχαν.

Ο στρατηγός Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, πέτυχαν κάτι ανεπανάληπτο, κάτι μοναδικό. Δεν είναι μόνο που χάρισαν στον ΠΑΟΚ το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, αλλά ανέδειξαν τον ΠΑΟΚ ως κορυφαίο νταμπλούχο όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Δικέφαλος είναι από χθες η μόνη ομάδα η οποία κατέκτησε το νταμπλ με αήττητο Πρωτάθλημα! Πλέον η χρυσή ομάδα του ’70, μπαίνει στο πάνθεον της ιστορίας. Όλοι θα θυμούνται με ευλάβεια τα μαγικά του Γιώργου Κούδα και της παρέας του, όμως θα στέκονται το φετινό ανεπανάληπτο κατόρθωμα.

Ο Δικέφαλος έφτασε τα 10 τρόπαια (7 Κύπελλα και 3 Πρωταθλήματα) και στην Τούμπα σκέφτονται τη νέα χρονιά στις ολοκαίνουργιες εμφανίσεις που σχεδιάστηκαν από την Macron να υπάρχει πάνω από τον Δικέφαλο αετό το πρώτο του αστέρι. Ένα αστέρι που θα φωτίσει για να έχει ο ΠΑΟΚ μια θέση στα αστέρια του Champions League.Τα ωραία για τους φιλάθλους τώρα ξεκινούν. Ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να φέρει παικταράδες στην Τούμπα για να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ