Διαβάστε και ακούστε υπεύθυνα

Διαβάστε και ακούστε υπεύθυνα

Όταν τελειώνει το αγωνιστικό κομμάτι ξεκινάει η εποχή των μεταγραφικών σεναρίων.

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε και σε γενικές γραμμές ήταν επιτυχημένη για τον Άρη, που εξασφαλίσε τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν και καθώς δεν έχει παιχνίδια, ξεκινάει η περίοδος των μεταγραφικών σεναρίων.

Συμβαίνει σε ολες τις ομάδες και φυσικά ο Άρης δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Έχουν ξεκινήσει ήδη εδώ και κάποιες μέρες να γράφονται και να ακούγονται ονόματα και κάθε μέρα που περνάει το φαινόμενο αυτό θα γίνεται όλο και πιο έντονο.

Έχει φυσικά την εξήγηση του και όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες. Υπάρχουν, καταρχάς, οι παίκτες με τους οποίους όντως έχουν ξεκινήσει επαφές οι άνθρωποι του Άρη. Μια απο τις περιπτώσεις αυτές είναι και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Δυο είναι οι βασικοί λόγοι για το μεταγραφικο τσουνάμι που θα διαβάσετε και θα ακούσετε το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο πρώτος οτι δεν υπάρχουν αγωνιστικά θέματα, κάτι που σημαίνει ότι κάπως πρέπει να γεμίσουν εκπομπές, στήλες και σελίδες.

Ο δεύτερος οτι τα μεταγραφικά ζητήματα και θέματα πουλάνε πολύ. Δεν υπάρχει άλλη θεματολογία που να δίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα τόσα κλικ , να ανεβάζει ακροαματικότητες και να πουλάει φύλλα.

Αυτό που μπορείτε ,λοιπόν, να κάνετε για να αντιμετωπίσετε την λαίλαπα αυτή των ονομάτων, είναι να ακούτε και να διαβάζετε υπεύθυνα. Να φιλτράρετε αυτά που παίρνετε ως πληροφορίες και να κρατάτε αυτά που πρέπει.

Υ. Γ Ένας από τους βασικούς στόχους των ανθρώπων του Άρη είναι το 80% του ρόστερ της ομάδας τούς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο να έχει συμπληρωθεί μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Υ. Γ 1 Η περίπτωση του Μπουσούλατζιτς είναι απο αυτές που έκαναν κλικ στους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς θεωρούν οτι ο παίκτης του Ατρομήτου μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή της ομάδας τούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ