Ο ΠΑΟΚ ξέφυγε, πάρτε το χαμπάρι

Ο ΠΑΟΚ ξέφυγε, πάρτε το χαμπάρι

Ο Δικέφαλος έχει ανέβει level, με τον διαλυμένο Παναθηναϊκό και την πελάτισσα ΑΕΚ να μη μπορούν να τον φτάσουν. Πλέον, μόνο οι μάχες με τον Ολυμπιακό από του χρόνου θα έχουν ενδιαφέρον μέχρι να τον τελειώσει και αυτόν.

Η εποχή ΠΑΟΚ ξεκίνησε. Τα δύο Κύπελλα το 2017-18 και το κλεμμένο πρωτάθλημα ήταν προάγγελος για το τι θα συνέβαινε φέτος. Ο Δικέφαλος χτυπούσε καμπανάκι πως έρχεται για να σαρώσει τα πάντα στο διάβα του και το έκανε με εκκωφαντικό τρόπο. Ο Ιβάν Σαββίδης επένδυσε εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δεν έκαναν οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές του τίτλου. Έφτιαξε ομάδα που θα μπορούσε να αντέξει στην πίεση του πρωταθλητισμού και χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα έφερε όλες τις κούπες στον Βορρά. Οι Ασπρόμαυροι κατέκτησαν το πρώτο τους νταμπλ και το δέκατο τρόπαιο της ιστορίας του, που συνδυάστηκε με το αήττητο πρωτάθλημα, επίτευγμα μοναδικό στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ΠΑΟΚ, εκτός από το νταμπλ, πέτυχε και άλλες νίκες. Μια από αυτές ήταν πως κατάφερε να διαλύσει την ψυχολογία των ΑΕΚτζήδων. Να ρίξει στα σχοινιά την ομάδα που του στέρησε το πρωτάθλημα πέρσι με τα όσα έκαναν και επικαλέστηκαν οι άνθρωποι της στις δικαστικές αίθουσες. Διαβάσατε όλοι φαντάζομαι τα όσα έγραψαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης για τον διοικητικό τους ηγέτη και την ομάδα που έφτιαξε το καλοκαίρι. Όταν οι οπαδοί σου αποκαλούν τους ποδοσφαιριστές πατσαβούρες και ξεφτίλες αντιλαμβάνεται ο καθένας πως τα «μαχαίρια» δεν θα αργήσουν να βγουν στη Φιλαδέλφεια. Πλέον η ΑΕΚ θα βλέπει ασπρόμαυρα και θα τρέχει.

Για μένα ο ιδανικός τελικός θα ήταν με τον Ολυμπιακό και όχι με την ΑΕΚ. Το έχω γράψει αρκετές φορές σ’ αυτό το site. Δεν θεωρώ πως η ΑΕΚ είναι από τις ομάδες που μπορεί να κοντράρει τον Δικέφαλο του Βορρά. Είναι επιπέδου Ατρομήτου, Άρη… Και δυστυχώς θα συνεχίσει να βαδίζει σε θολά νερά γιατί ο ιδιοκτήτης της δεν έχει σκοπό να επενδύσει χρήματα. Θα ήθελα να δω μια μάχη από τις δύο παραδοσιακές δυνάμεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που θα γούσταραν οι πάντες. Ένα ματς που οι Θεσσαλονικείς θα έδιναν πολλές απαντήσεις για το ποιά είναι η καλύτερη ομάδα. Όμως ο Θεός δεν το ήθελε. Του χρόνου μόνο οι μάχες μεταξύ του νταμπλούχου ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα έχουν ενδιαφέρον, μέχρι να τον τελειώσει και αυτόν.

ΥΓ: Τελικά σαν την καζούρα δεν έχει. Έγραψα στο προηγούμενο blog πως ο ΠΑΟΚ με τους 10 τίτλους που έχει θα ράψει το πρώτο του αστέρι στη φανέλα και από κάτω τα μηνύματα, από ΑΕΚτζήδες, Ολυμπιακούς και Αρειανούς έπεφταν βροχή. Είχαμε καιρό να σπάσουμε πλάκα σε πανελλαδικό επίπεδο και όσο δεν αντιλαμβάνεστε αυτό που έρχεται τη νέα χρόνια τόσο θα σας τρολάρουμε. Περαστικά σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ