Το τενεκεδάκι φτάνει στον τοίχο

Το τενεκεδάκι φτάνει στον τοίχο

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό πιο κοντά στο δίλημμα να κατέβει στα πλέι οφ ή να υποβιβαστεί

Το ελληνικό μπάσκετ ζει κρίσιμες στιγμές με το πρωτάθλημα να κινδυνεύει να «τιναχτεί στον αέρα». Ο Ολυμπιακός προσπαθώντας να αποφύγει την απάντηση στο ερώτημα αν παρά τις εξαγγελίες του θα κατέβει να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό ή αν θα υποβιβαστεί στην Α2, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει χρόνο.

Στην προσπάθειά του αυτή επιχειρεί να επιμηκύνει την αγωνιστική περίοδο, διότι χρειάζεται χρόνο και για να το πετύχει χρειάζεται τις υπόλοιπες ομάδες.

Εκείνες όμως δείχνουν να μην καταλαβαίνουν τίποτε και επαναλαμβάνουν σε κάθε τόνο ότι θέλουν πάση θυσία να τελειώνει το πρωτάθλημα μια ώρα αρχύτερα.

Να μην πληρώσουν επιπλέον μισθούς, ενοίκια και έξοδα διατήρησης της ομάδας τους, επειδή ουσιαστικά ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει χρόνο και να πάει το τενεκεδάκι όσο μπορεί πιο κάτω.

Ακόμα και οι ομάδες, που δεν τις λες και κοντά στον Παναθηναϊκό ή τον Βασιλακόπουλο, εναντίον ψηφίζουν…

Έτσι λοιπόν είναι απέναντι στον Ολυμπιακό με ψηφοφορίες 13-1 στις πρόσφατες συνελεύσεις της λίγκας.

Πρότεινε την κεντρικοποίηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αλλά μόνο με την προϋπόθεση να ψηφίσουν οι ομάδες την διακοπή εδώ και τώρα του πρωταθλήματος. Εάν δεν ίσχυε ο συγκεκριμένος όρος, δεν ίσχυε και η πρόταση την οποία η λίγκα αρνήθηκε.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θέλει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό όσο πιο κοντά μπορεί στη λήψη της απόφασης για ο αν θα κατέβει εναντίον του ή όχι.

Την ίδια στιγμή επιχειρεί να συνδέσει άμεσα τις επιθέσεις έξω από το σπίτι του Αναστόπουλου και υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός στέλνει μηνύματα τρομοκρατίας και στους υπόλοιπους διαιτητές.

Παράλληλα ζητάει από την Πολιτεία να επιληφθεί της κατάστασης συλλαμβάνοντας τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς. Η κατάσταση ασφαλώς έχει φτάσει στα άκρα και εκείνο που επιβάλλεται είναι να πέσουν οι τόνοι προφανώς και από τις δύο πλευρές.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την… έφοδο στα γραφεία της ΚΕΔ, μια κίνηση που είναι μη αποδεκτή και τον εκθέτει, μετά το τέλος της ΓΣ μίλαγε για «κότες που το έσκασαν». Αυτού του είδους οι δηλώσεις δεν βοηθούν, διότι τουλάχιστον αυτός θα πρέπει να σκεφτεί το καλό του μπάσκετ.

Οσο για τις κινήσεις του Ολυμπιακού και το τι θα κάνει. Μεγάλος σύλλογος είναι, ισχυρή διοίκηση έχει, μπορεί να πάρει τις αποφάσεις που θέλει. Δικαίωμά του να ακολουθήσει όποιο δρόμο επιθυμεί. Το μπάσκετ όμως θα προχωρήσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ