Ολυμπιακός: Όλα τα «βαριά χαρτιά» στο τραπέζι

Ολυμπιακός: Όλα τα «βαριά χαρτιά» στο τραπέζι

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με τον Μαρτίνς. Κράτησε τον Σα και ετοιμάζεται για το σημαντικό ραντεβού με τον Φορτούνη. Ο Ποντένσε μένει στο λιμάνι και οι πειραιώτες θα βγάλουν στο… τραπέζι όλα τα «βαριά χαρτιά» τους και τη νέα σεζόν

Η είδηση της χθεσινής μέρας για τον Ολυμπιακό ήταν φυσικά η παραμονή του Ζοσέ Σα στην ομάδα του λιμανιού, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Κι αυτή είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τους ερυθρόλευκους καθώς ο Ολυμπιακός κράτησε τον γκολκίπερ του, προς μεγάλη ικανοποίηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Και με αφορμή την παραμονή του 26χρονου τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό, αξίζει να σταθεί κάποιος σ’ ένα θέμα που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα του Πειραιά, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός κρατάει τα «βαριά χαρτιά» του για τη νέα σεζόν, ποντάροντας πάνω τους για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου, την επιστροφή δηλαδή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και η τακτική που ακολουθεί η ομάδα του λιμανιού στο συγκεκριμένο ζήτημα, φανερώνει την επιθυμία του Ολυμπιακού να διατηρήσει τον «κορμό» της.

Αυτό τον «κορμό» που του έδωσε την δυνατότητα να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο κατά την διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε, με τον κόσμο να γεμίζει πολλές φορές τις εξέδρες του Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση αποφασίζοντας να συνεχίσει την συνεργασία του και τη νέα σεζόν με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ήταν μια πολύ σημαντική απόφαση από πλευράς ερυθρόλευκων όπως επίσης και η κίνηση των πειραιωτών να κρατήσουν τον Σα, δαπανώντας ένα πολύ σημαντικό ποσό για ν’ αποκτήσουν τα δικαιώματα του Πορτογάλου γκολκίπερ.

Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα σε ότι αφορά το θέμα της υπογραφής νέου συμβολαίου με τον αρχηγό τους, Κώστα Φορτούνη.

Όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει μια συνάντηση για την ανανέωση της συνεργασίας των πειραιωτών με τον Ολυμπιακό και τον διεθνή άσο να επιθυμούν φυσικά την επέκταση της συνεργασίας τους.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό για τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς ότι ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό και θα είναι στην ομάδα του λιμανιού και την επόμενη σεζόν.

Ο 49χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων μπορεί να ποντάρει σε όλους τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τον σχεδιασμό που κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι λοιπόν μεγάλη υπόθεση για τους ερυθρόλευκους ότι θα βγάλουν στο… τραπέζι όλα τα «βαριά χαρτιά» τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο και είναι καλό νέο για τον Μαρτίνς η ομοιογένεια που θα έχει η ομάδα του την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ