Άρης: Η κίνηση που θα ξεκλειδώσει τον σχεδιασμό

Άρης: Η κίνηση που θα ξεκλειδώσει τον σχεδιασμό

Κοντεύει η μέρα που τα μεταγραφικά του Άρη θα αρχίσουν να δίνουν ειδήσεις

Το ταξίδι του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου στο εξωτερικό ως το τέλος της εβδομάδας και η επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη σχεδόν ταυτόχρονα, είναι προφανές ότι θα δρομολογήσει εξελίξεις και θα φέρει ειδήσεις στα μεταγραφικά του Άρη.

Είναι προφανές ότι η πρώτη ή οι πρώτες κινήσεις θα «ξεκλειδώσουν» και τις υπόλοιπες, αφού θα περιορίσουν τις  «εναλλακτικές» επιλογές.

Είναι δεδομένο ότι η προτεραιότητα στην αναζήτηση είναι ένας επιθετικός. Αυτό ψάχνουν και σε αυτό τοποθετούν τα περισσότερα διαθέσιμα χρήματά τους όλες οι ομάδες: Τον παίκτη που θα βάζει τη μπάλα τα δίχτυα.

Θα προλάβω τους συνειρμούς: Για την ώρα, δεν προκύπτει το ότι η αναζήτηση στράικερ βάζει το Χάμζα Γιουνές που έχει (καλό) συμβόλαιο σε θέση… προτεινόμενου προς αποχώρηση.

Πρώτον γιατί δε γίνεται να μπει σε μια σεζόν, μια ομάδα με έναν επιθετικό. Ο οποίος μάλιστα δεν πήγε καθόλου άσχημα την περασμένη σεζόν. Και δεύτερον γιατί αυτό, για να γίνει θα πρέπει να συμφωνηθεί: Να βρεθεί φόρμουλα που θα ικανοποιεί και τις δυο πλευρές και βέβαια ένα κλαμπ που θα ικανοποιεί τον παίκτη για ένα επόμενο βήμα.

Και ισχύει για οποιονδήποτε παίκτη έχει συμβόλαιο και θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνεται σε ένα αντίστοιχο σενάριο. Συν τοις άλλοις, η απόφαση είναι να μην δημιουργηθεί με τους χειρισμούς του κλαμπ πίεση για μεταγραφές. Θα φύγουν παίκτες, αλλά όχι άμεσα.

Δεν είναι απίθανο, το επόμενο διάστημα να έρθει πρόταση για κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν φέτος και προσέθεσαν υπεραξία με την αγωνιστική τους παρουσία. Αν έρθει, ο Άρης δεν θα αρνηθεί να συζητήσει για τους σωστούς λόγους:

Για ποσόν που θα δικαιολογεί την αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή από την ενδεκάδα του, θα φέρει το κλαμπ ψηλότερα στην προτίμηση της αγοράς για καλούς παίκτες, ως ένα από αυτά που εξελίσσουν και αξιοποιούν παίκτες και με τη δυνατότητα να αντικαταστήσει άμεσα οποιονδήποτε και αν είναι αυτός, με ποδοσφαιριστή στον οποίο θα ποντάρει άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ