To μόνο που κατάφεραν ήταν να τον συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο!

To μόνο που κατάφεραν ήταν να τον συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο!

Μία γροθιά όλοι στον Ολυμπιακό απέναντι στο σάπιο σύστημα και την γελοιότητα που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ.

Ημουν από τους λίγους που επέμενα σε σημείο γραφικότητας από την πρώτη μέρα. Μέχρι τέλους! Μακριά από το βρώμικο αυτό σύστημα. Μόνο αυτοί που μένουν πίσω έχουν να χάσουν! Κανείς Ολυμπιακός. Σε αυτό το σάπιο κατεστημένο η ομάδα του Πειραιά δεν έχει καμία απολύτως θέση.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν παρέκκλιναν ούτε στιγμή από τις θέσεις τους. Ο πόλεμος που έχει δεχτεί αυτή η ομάδα από κάποια μέσα, την πολιτεία, το ίδιο το ελληνικό μπάσκετ είναι ανελέητος. Δεν έκαναν πίσω και το μοναδικό πράγμα που κατάφεραν όλοι αυτοί είναι να συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Να τους κάνουν μία γροθιά!

Ας μείνουν μόνοι τους τώρα. Και οι 13 ομάδες. Και όσοι έχουν κατακρεουργήσει τόσα χρόνια το άθλημα. Και όσοι πιστεύουν πως η κίνηση του Ολυμπιακού δεν θα αφήσει κατάλοιπα στο ελληνικό μπάσκετ. Χάρισμά τους τέτοιο πρωτάθλημα, που θέλουν να ολοκληρωθεί επειδή δεν έχουν τον τρόπο να κρατήσουν τους ξένους τους και θέλουν να γλυτώσουν κάποια ευρώ παραπάνω. Χάρισμά τους το πρωτάθλημα που στο ματς του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς έχουν μόλις έξι επαγγελματίες παίκτες και τρεις έφηβους ελέω χρεών. Δικό τους, ας το κάνουν ότι θέλουν.

Μακριά και καθόλου αγαπημένοι υπό τις παρούσες συνθήκες. Με την αραχνιασμένη ΕΟΚ και την ΚΕΔ υποχείριό της. Περίμεναν πολλοί στην γωνία για κυβίστηση. Και όμως όχι! Ας τους λούζει τώρα κρύος ιδρώτας μήπως δικαιωθεί ο Ολυμπιακός την Δευτέρα στο ΑΣΕΑΔ και αναγκαστούν να δουν το πρωτάθλημα που τόσο υπερασπίζονται, να διαλύεται συθέμελα.

Όσο και να θέλεις να έχεις μία νηφάλια στάση, δεν γίνεται… Αλήθεια δεν υπάρχει γυρισμός. Ο Ολυμπιακός θα πορευτεί μαζί με τον κόσμο του και θα παλέψει μέχρι τέλους για τη δικαίωσή του. Για την κάθαρση του ελληνικού μπάσκετ.

Και ας αφήσει λοιπόν την… βόμβα να σκάσει τώρα στα χέρια της σημερινής κυβέρνησης. Η οποία είναι μέχρι στιγμής απούσα με τις εκλογές να ακολουθούν.

Κάθε δράση έχει και αντίδραση και οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι προθυμοποιημένοι να μείνουν με σταυρωμένα χέρια.

Αφού δεν τον σέβεστε λοιπόν τώρα, θα τον φοβάστε… Το σύστημα ξεμπροστιάστηκε. Ακολουθούν τώρα οι συνέπειες…

ΥΓ1 Το φοβερό στην συνέλευση του ΕΣΑΚΕ σήμερα ήταν πως ήθελαν να χρυσώσουν το χάπι στον Ολυμπιακό. Πίστεψαν στην καλή του θέληση. Λάθος μεγάλο. Υπό αυτούς τους όρους δεν παίζει ο Ολυμπιακός. Ας πάνε λοιπόν τώρα οι ομάδες να διαπραγματευτούν τηλεοπτικό συμβόλαιο χωρίς τους Ερυθρόλευκους.

ΥΓ2 Ταυτόχρονα άπαντες παραδέχθηκαν ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την διαιτησία. Ο Προμηθέας από πλευράς του είπε ότι με την παρούσα κατάσταση δεν βλέπει κάποιον λόγο για να κατέβει του χρόνου. Ταυτόχρονα υπήρχαν ομάδες απηυδισμένες από όσα ζουν όλο αυτόν τον καιρό. Αλλά να σώσουμε το τομαράκι μας με μια αστεία αναδιάρθρωση μίας χρήσης. Υποκρισία…

ΥΓ3 Από όλο αυτό ο Ολυμπιακός θα βγει πιο δυνατός από ποτέ… Οσο για την Α2; Άλλο να δίνεις την μάχη σου με το σύστημα και να πέφτεις με αυτόν τον τρόπο και άλλο να παρακαλάς μην σε… ρίξουν και να σε σώζουν στο παραπέντε. Δεν πέφτει για αγωνιστικούς λόγους (αν πέσει). Μην το ξεχνάει αυτό ο κόσμος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ