Οι κινήσεις που δείχνουν το πιο γεμάτο ρόστερ

Οι κινήσεις που δείχνουν το πιο γεμάτο ρόστερ

Ο «δρόμος» που έχει χαράξει ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές. Τι δείχνουν οι κινήσεις για το ρόστερ που θέλει να φτιάξει ο Μαρτίνς. Ποιο πλάνο έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος προπονητής για την επιστροφή στην κορυφή

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία μεταγραφικής εγρήγορσης και στο μεγάλο λιμάνι έχουν ξεκινήσει τις κινήσεις τους για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους ερυθρόλευκους να είναι έτοιμοι για την ολοκλήρωση δύο μεταγραφών και φυσικά έπεται συνέχεια.

Ο λόγος για τον Μπρούνο του Ατρόμητου και τον Ρούμπεν Σεμέδο από την Βιγιαρεάλ. Ο Βραζιλιάνος μέσος και ο Πορτογάλος στόπερ προβάρουν την φανέλα των πειραιωτών και όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα «κλείσουν» και οι δύο μεταγραφές.

Κι εδώ θα πρέπει να σταθεί κάποιος στην απόφαση του Ολυμπιακού να εντάξει στο ρόστερ του έναν παίκτη που έκανε εξαιρετική χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα κι έναν κεντρικό αμυντικό που είναι επιλογή του προπονητή.

Κρίνοντας από αυτές τις κινήσεις σε συνδυασμό με την απόφαση να μείνουν στην ομάδα του λιμανιού οι παίκτες που κάνουν την διαφορά όπως ο Σα, μπορεί εύκολα να καταλάβει τον στόχο που έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει το πιο γεμάτο ρόστερ των τελευταίων χρόνων και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους μεγάλες προκλήσεις και ο διοικητικός ηγέτης των πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν κατηγορηματικός, μιλώντας στο παγκόσμιο συνέδριο της θύρας 7. Θα γίνει ότι πρέπει για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή.

Ο Μαρτίνς λοιπόν γνωρίζει ότι η νέα σεζόν θα έχει μεγάλες απαιτήσεις και γι’ αυτό τον λόγο πορεύεται με στόχο την δημιουργία μιας ομάδας που θα του δίνει την δυνατότητα ακόμα περισσότερων επιλογών.

Ο Πορτογάλος θέλει να «χτίσει» ένα ρόστερ που θα είναι πλήρες σε όλες τις θέσεις και θα του δίνει την δυνατότητα πολλών ποιοτικών επιλογών.

Γι’ αυτό και όταν χρησιμοποιούμε τον όρο γεμάτο, δεν αναφερόμαστε μόνο στον αριθμό των παικτών αλλά και στα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Ο έμπειρος τεχνικός των ερυθρόλευκων έχει βεβαίως στο μυαλό του και τα προκριματικά του καλοκαιριού, τα οποία διαφέρουν πολύ σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι.

Άλλο Τσάμπιονς Λιγκ κι άλλο Γιουρόπα καθώς ο βαθμός δυσκολίας της προσπάθειας που θα κάνουν φέτος οι πειραιώτες είναι πολύ μεγαλύτερος.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει βέβαια πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός θέλει να μπει στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και γι’ αυτό τον λόγο θέλει κι ένα ρόστερ που θα του δίνει επιλογές.

Είναι προφανές ότι η διοίκηση των ερυθρόλευκων προχωρά στην υλοποίηση του πλάνου για να διαμορφωθεί ένα ρόστερ που θα κάνε την διαφορά.

Για την ακρίβεια το καλύτερο ρόστερ του πρωταθλήματος, το οποίο θα έχει την δομή που θέλει ο Μαρτίνς για να βγάλει ο Ολυμπιακός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απαιτητική επόμενη σεζόν, στοχεύοντας φυσικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η συνεργασία του Μαρτίνς με τον Μοντέστο και το Καρεμπέ είναι σε πολύ καλό επίπεδο κι αυτό είναι επίσης ένα στοιχείο που δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο.

Ο Ολυμπιακός κάνει τις κινήσεις του και μάλιστα δείχνει να είναι σε πολύ καλό δρόμο. Τόσο σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή του βασικού «κορμού» όσο και με τις μεταγραφικές κινήσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ