Άρης: Οι παίκτες, οι προπονητές και οι τεχνικοί διευθυντές

Άρης: Οι παίκτες, οι προπονητές και οι τεχνικοί διευθυντές

Ενα ιδιαίτερο καλοκαίρι είναι αυτό που διανύουμε και ο Άρης καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Το καλοκαίρι μπορεί να μην έχει μπει ακόμα, οι συζητήσεις όμως σε ότι αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό έχουν ήδη ανάψει και η θερμοκρασία έχει ανέβει. Ο Άρης ετοιμάζεται για σημαντικά πράγματα. Είναι λογικό ο καθένας να έχει τις δικές του προτιμήσεις και να κάνει τις δικές του εκτιμήσεις, σε ότι αφορά τις θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί η ομάδα, αλλά και τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι ότι αυτό το καλοκαίρι, όσοι ασχολούνται με τον Άρη και δεν μιλάω φυσικά για όσους ασχολούνται επαγγελματικά μέσα στην ομάδα αλλά οι εκτός, μπορούν να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους… Football Manager.

Είναι υγεία, είχε πολλά χρόνια να έχει αυτή τη δυνατότητα ο οπαδός του Άρη. Έτσι κι αλλιώς όλα αυτά μένουν στις συζητήσεις με φίλους και γνωστούς και στη κουβέντα κατά τη διάρκεια ενός καφέ ή στα σοσιαλ μίντια.

Είχε είχε πολλά χρόνια ο Άρης και ο οπαδός να έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί γίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και να μην τον νοιάζει, να μην τον αφορά, να μην αγωνιά για χρέη, αποφάσεις ή επιτροπές.

Έτσι κι αλλιώς οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι σε αποφάσεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου σε ότι αφορά το ρόστερ, είναι οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αρχικά ο Θόδωρος Καρυπίδης και στη συνέχεια σε ότι αφορά το σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς, ο αθλητικός διευθυντής Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και ο προπονητής Σάββας Παντελίδης.

Φυσικά το συγκεκριμένο πρότζεκτ και οι αποφάσεις, σε καμιά περίπτωση δεν επηρεάζονται από όσα γράφονται στο ίντερνετ ή ακούγονται σε ραδιόφωνα. Οι αποφάσεις για τη πολιτική που ακολουθείται έχουν ληφθεί και είναι τελεσίδικες. Και ο Άρης κινείται όπως πρέπει…

ΥΓ. Με προσεκτικές κινήσεις θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι ο Άρης. Το μπάτζετ δεν θα είναι πολύ υψηλότερο σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο, εκτός και αν ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που θα διατεθούν δώσει δυνατότητα για μεγαλύτερα ανοίγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ