Μετράει το «στίγμα» του καλοκαιριού!

Μετράει το «στίγμα» του καλοκαιριού!

Οι ενισχυτικές προσθήκες στην περίοδο των μεταγραφών θα μας δείξουν αρκετά πράγματα για την επόμενη διαδρομή…

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει δράση στα γήπεδα το ενδιαφέρον του κοινού είναι λογικό να στρέφεται στην πληροφόρηση για την ενίσχυση των ομάδων. Οι μεταγραφές ανέκαθεν συγκινούσαν ιδιαίτερα τον κόσμο, αφού δημιουργούν την προσδοκία για το καλύτερο, άσχετα αν θα πρέπει να περιμένουμε την αγωνιστική σεζόν για να προχωρήσουμε στην αξιολόγηση…

Όταν έρχονται όλοι οι παίκτες είναι καλοί, αλλά το ζητούμενο είναι να αφήνουν ανάλογες αναμνήσεις στους οπαδούς των ομάδων και όταν φεύγουν. Σε κάθε περίπτωση η «μάχη» στις μεταγραφές γίνεται για να κερδηθεί η pole position για το πρωτάθλημα. Από τους παίκτες που θα αποκτήσει η κάθε ομάδα προκύπτει και η πρόβλεψη για το πώς θα παρουσιαστεί στις επίσημες υποχρεώσεις της..

Θεωρητικά και πρακτικά τώρα είναι η περίοδος της επένδυσης για κάθε μονομάχο. Από το ποιους παίκτες θα πάρει, ποιους θα παραχωρήσει και με ποιους θα τους αντικαταστήσει θα υπάρχει και το υλικό για την «πρώτη δημοσκόπηση» -μιας και βρισκόμαστε και προ των εκλογών- για την παράσταση νίκης.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στη διαδικασία να «κλείσει» τις εσωτερικές του υποθέσεις. Κατάφερε να κρατήσει τον Ζοσέ Σα κάτω από την εστία του, πραγματοποιώντας μία δαπανηρή μεταγραφή και τώρα είναι η σειρά του Κώστα Φορτούνη.  Οι ερυθρόλευκοι έχουν βάλει ψηλά τον πήχη με τις περιπτώσεις των Βαλμπουενά και Σκρτελ, ενώ «τρέχουν» και τις υποθέσεις των Σεμέδο και Μπρούνο.

Απομένει να δούμε ποια θα είναι και η επιλογή τους για τη θέση του σέντερ φορ για να κλείσει ο πρώτος κύκλος και να πάει η ομάδα στην προετοιμασία. Κι από κει και πέρα για να υπάρξει άλλη «πρόσθεση» θα πρέπει πρώτα να προκύψει «αφαίρεση», αφού το βασικό ζητούμενο για τον Μαρτίνς είναι να διατηρήσει η ομάδα του την ομοιογένεια που έχει κατακτήσει από την προηγούμενη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ που προέρχεται και από την κατάκτηση του νταμπλ θα επιδιώξει να διατηρήσει κι αυτός την τωρινή του ομάδα, αν και υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες τύπου Βαρέλα, ενώ προφανώς και θα χρειαστεί ενίσχυση για την επιθετική του γραμμή.

Στην τριάδα και η ΑΕΚ που πέρυσι έχασε την ευκαιρία να φτιάξει κάτι καλύτερο και εφέτος θα χρειαστεί να ενισχύσει την ομάδα της, αν θέλει να διατηρηθεί στο γκρουπ των διεκδικητών του τίτλου. Η τελευταία της εμφάνιση στον τελικό του κυπέλλου φανέρωσε τις αδυναμίες της, κυρίως στις πτέρυγες, οπότε οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού της έχουν ξεκάθαρο μπροστά τους το δρόμο. Πρώτα φροντίζεις να είσαι δυνατός και μετά ασχολείσαι με το VAR και όλα τα υπόλοιπα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ