Να βγει, να δώσει απαντήσεις

Να βγει, να δώσει απαντήσεις

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσπάθησε, απέτυχε, αλλά δεν βγαίνει να μιλήσει στον κόσμο

Πέρυσι ήρθε μια μεγάλη επιτυχία. Έστω και αναπάντεχη, μη προγραμματισμένη. Η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα στα ίσια, κόντρα σε όλους και όλα, διότι δεν μάσησε από τα όπλα και τα ντου στο χορτάρι. Και μπράβο της, διότι η ΑΕΚ της φάπας τελείωσε κάπου στα μέσα του 2013. Και το ξέρουν όλοι πολύ καλά πια.

Φέτος η ΑΕΚ προσπάθησε, απέτυχε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μαζί με τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ πρέπει να βγουν να μιλήσουν. Να δώσουν εξηγήσεις στον κόσμο. Όχι να απολογηθούν. Να βγουν να μιλήσουν για ότι έκαναν και δεν έκαναν, για τι θέλουν να κάνουν.

Ο Μελισσανίδης δεν μιλά. Δεν ξέρω αν έχει πρόθεση σύντομα να μιλήσει, αλλά μέχρι στιγμής απουσιάζει. Και αυτό για το μέγεθος του δεν είναι ορθό. Ο κόσμος τον πιστεύει και στον στηρίζει. Το έκανε πριν καν τον… δει το 2013. Και τώρα που ετοιμάζεται η ΑΕΚ που θα μπει στην Αγιά Σοφιά, που χτίζονται τα τελευταία κομμάτια από το νέο γήπεδο, που ο σύλλογος ανεβαίνει βήμα-βήμα σε όλα τα επίπεδα, οφείλει κάποιες απαντήσεις. Για τώρα και το αύριο.

Οχι να βγει να μιλήσει για τα πολιτικά και τις εκλογές. Όχι να κάνει την ΑΕΚ πολιτικό όχημα δικών του σκοπών. Μακριά από την ΑΕΚ αυτά. Να βγει να μιλήσει για την ΑΕΚ. Να δώσει απαντήσεις για την ΑΕΚ. Για το παρόν και το μέλλον της. Κυρίως για το τι σκοπεύει να κάνει τη νέα χρονιά σε μεταγραφικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ