Αυτή είναι η ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου

Αυτή είναι η ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου

Τι περιμένει ο Γιώργος Βασιλειάδης για να ξηλώσει αυτό το σαθρό οικοδόμημα; Να αποδοθούν και ποινικές ευθύνες, να καθαρίσει ο τόπος…

Ας ξεκινήσουμε από το πλέον αδιάφορο θέμα της ιστορίας: Τελικά η προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ δεν ήταν και τόσο πυροτέχνημα, καθώς βλέπετε ότι η ΕΟΚ έσπευσε (με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο) να κάνει το άσπρο μαύρο, παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά έγγραφα για το ίδιο ζήτημα, ένα με δύο κι ένα με τρεις υπογραφές. Και γι’ αυτό έχει ευθύνη κι ο Στέλιος Συμεωνίδης, ο οποίος ενώ αρχικά δεν είχε υπογράψει στη συνέχεια (γιατί άραγε;) ακολούθησε τους άλλους δύο.

Πάμε στην ουσία του πράγματος. «Μάθαμε» ότι από τον Νοέμβριο η ΚΕΔ/ΕΟΚ είναι τριμελής, καθώς έχουν παραιτηθεί Μουζάκης και Παπαδόπουλος. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν γραπτές παραιτήσεις, θα έχει γίνει Δ.Σ. της ΕΟΚ, από το οποίο να έχουν γίνει δεκτές αυτές οι παραιτήσεις, με όλα τα πρακτικά κι ό,τι επιβάλλει ο νόμος. Αυτονόητα πράγματα.

Αλήθεια, με τόσα άτομα στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, δεν βρέθηκε ένας να μας ενημερώσει ότι υπήρξαν γραπτές παραιτήσεις, οι οποίες έγιναν αποδεκτές; Δεν βαριέστε, συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Εδώ, όμως, είναι και το… μέλι της υπόθεσης.

Το αίτημα του Ολυμπιακού για συμμετοχή ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα απορρίφθηκε με το αιτιολογικό (με το οποίο αιτιολογικό συμφωνώ απόλυτα) ότι δεν αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού στη μέση της περιόδου.

Αλήθεια, πώς άλλαξε η ΚΕΔ κι από 5μελής έγινε 3μελής, στα μισά της περιόδου; Γιατί δεν αντικαταστάθηκαν τα δύο μέλη, ώστε να μην διαφοροποιούνται οι κανόνες και πήγαμε σε τριμελή επιτροπή;

Αν δεν αλλάζουν οι κανόνες στα μισά της σεζόν, δεν πρέπει να αλλάζουν συνολικά. Ή, για να το δούμε διαφορετικά, αν η ΚΕΔ μπορεί να διαφοροποιείται σε ότι αφορά τον αριθμό των μελών, μπορεί και να έρθουν Κινέζοι διαιτητές και Ισπανοί για τη γραμματεία. Τι όχι;

Ο Γιώργος Βασιλειάδης βλέπει τι συμβαίνει. Γνωρίζω -προσωπικά- ότι έχει ενδιαφέρον για το μπάσκετ, ότι παρατηρεί τα πάντα, ότι είναι βαθύτατα ενοχλημένος. Οφείλει να διαβεί τον δικό του Ρουβίκωνα και να πάρει ουσιαστικές αποφάσεις. Να απαλλάξει το ελληνικό μπάσκετ από αυτή την Ομοσπονδία, που παρουσιάζει δύο (2) έγγραφα, το ένα με δύο και το άλλο με τρεις υπογραφές. Να απαλλάξει το ελληνικό μπάσκετ από αυτόν που ο ίδιος κατονόμασε ως υπεύθυνο για την επικείμενη καταστροφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ