Ευρωεκλογές με δωρεάν σέρβις και ντου Άδωνι στον Ξέρξη

Ευρωεκλογές με δωρεάν σέρβις και ντου Άδωνι στον Ξέρξη

Δυο κόμματα με αναφορά στο Λευκό, γιατί δεν ενώνονται να κάνουν ένα απορρυπαντικό δυο σε ένα, να καθαρίσουν την Ευρωμπουγάδα;

Ευρωεκλογές έρχονται προσεχώς και πάμε να δούμε μερικά από τα ονόματα των υποψήφιων συνδυασμών-σωτήρων της χώρας. Ξεπερνώντας τα κλασικά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΧΑ, Ποτάμια, ρυάκια και ΚΙΝΑΛ που μετά τις αλλαγές ονομάτων οφείλει να μεταφέρει τα κεντρικά του στον Χαρίλαο της Θεσσαλονίκης, πάμε να δούμε και τους υπόλοιπους. Μια σαραντάρα σχηματισμοί στο σύνολο, χρήμα και δουλειές δεν έχουν οι Έλληνες, από ιδέες όμως για να μας λυτρώσουν από τα αδιέξοδα και να σώσουν τη χώρα, να φάνε και οι κότες.

Κατά το «κόψε φάτσα βγάλε συμπέρασμα», υπάρχει και η επιλογή να κόψεις κάποιον από το όνομα που επέλεξε:

Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης, Φιλίας, αυτοί λογικά εδρεύουν στο ΣΕΦ, οπότε παίζει να φτιάξουν και ομάδα μπάσκετ για ν΄ αντικαταστήσουν το γαύρο, που μας αποχαιρετά για την Αδριατική λίγκα…

Λευκό-Λαϊκές Ευρωπαϊκές Κοινωνικές Ομάδες PESG-PEOPLES EUROPAN SOCIAL GROUPS, δεν κατάλαβα αν θέλουν να ψηφίσουμε λευκό και ταυτόχρονα κάποιες Ευρωπαϊκές κοινωνικές ομάδες. Εάν ήταν αθλητικές πάντως, θα το έριχνα στη Λίβερπουλ. Το μόνο που χαλάει τη μανέστρα είναι το Social Groups, κάντο Social Media ρε γίγαντα με λίγο γυμνό μέσα, να σαρώσεις… Υπάρχει και δεύτερο λευκό, το ΛΕΥΚΟ- Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης.

Γιατί δεν ενώνουν τα λευκά τους να κάνουν ένα απορρυπαντικό δυο σε ένα, να καθαρίσουν την Ευρωμπουγάδα; Δεν είναι το μόνο κόμμα με αναφορά στην αγροτιά, έχουμε και το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας, που σημαίνει πως μετά την επάνοδο του στην κατηγορία, ο «ο Άρης» έβαλε σκοπό να ξεκινήσει και διεθνή καριέρα. Εθνικό Μέτωπο-Πατριωτικός Σύνδεσμος- Λιοντάρια Συνέργεια για την Ελλάδα, ίσως η πιο πλουραλιστική επιλογή. Αν το αντιλαμβάνομαι ορθά, θα σώσουν την πατρίδα, θα φτιάξουν ζωολογικούς κήπους και όποιος τους ψηφίσει, θα έχει δωρεάν μπουζί, πλατίνες, αλλαγή λαδιών, μέχρι τις επόμενες εκλογές. Δε θέλει και πολύ θα διαβάσεις Συνεργεία αντί για Συνέργεια, να δεις που οι μπαγάσηδες το έκαναν επίτηδες για να μαζέψουν πελατεία.

ΕΝΥΠΕΚΚ-Όρθια Ελλάδα, το ΕΝΥΠΕΚΚ θυμίζει οργανισμούς-φορείς εκπρόσωποι των οποίων έβγαιναν στην εκπομπή του Σαγόνια. Πιασάρικο και το Όρθια Ελλάδα, θα μας τρατάρουν όλους Viagra για να παραμείνει η χώρα σε μόνιμη στύση. Ελληνικό Όραμα & Νέα Ελληνική Ορμή (δυο διαφορετικά κόμματα), η συνταγή τελικά είναι να κολλήσεις πλάι στο Ελλάδα κάτι σε όρθια, όραμα, ορμή. Νέα Δεξιά, αυτοί λογικά είναι η παλιά δεξιά που έπεσε Γ και επανεμφανίζεται με νέο ΑΦΜ, όπως ξηγήθηκε κάποτε ο Πανιώνιος…

Άρμα Συνεργασίας για την Ευρώπη των Εθνών Γιάννης Δημαράς Ελληνική Πολιτική Συνείδηση, Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, συμπαθητικοί φαίνονται, για να τους ψηφίσεις όμως πρέπει να πας στην κάλπη με σκονάκι, πως να το απομνημονεύσεις όλο αυτό; Άσε που δε βγαίνει ούτε σύνθημα σε προεκλογική συγκέντρωση, μέχρι να προφέρεις ολόκληρο το όνομα, θα έχουν κλείσει οι κάλπες. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή -ΑΝΤΑΡΣΥΑ- Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής Επαναστατικής, Κομμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας, γιατί η αριστερά δε μπορεί να είναι φτωχός συγγενής! Μόλις οργανωθούν οι προηγούμενοι και φωνάζουν συνθήματα-σιδηρόδρομο, θα κάνουν αντισυγκέντρωση με ακόμα μεγαλύτερο όνομα, για να τους καπελώσουν. Αν το διαβάσεις περισσότερες από δυο φορές, θα αρχίσουν να φυτρώνουν σφυροδρέπανα στο κεφάλι σου..

Σε αντιδιαστολή το ΜέΡΑ25 του Βαρουφάκη, σύντομο, λιτό και εύηχο! Όπως λέμε Sport 24 και PAOK 24, γιατί όμως δεν το βάφτισαν ΜέΡΑ24; Μήπως ο ποιητής εννοεί πως θα δουλεύουν 25 ώρες τη μέρα για πάρτη μας, ή ότι μετά το 7ήμερο του Κούλη, θα έρθουν αυτοί για να δουλεύουμε όχι μόνο 7 ημέρες την εβδομάδα αλλά και 25 ώρες το 24ωρο;

Όπως διαβάζω, ΜέΡΑ σημαίνει Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής, non stop mastrubation ΜέΡΑ και ΝύΧΤΑ δηλαδή. Ομολογουμένως οι αριστερίζοντες είναι πιο εφευρετικοί στη δημιουργία τίτλων, οι πατριώτες δεξιοί ήταν ανέκαθεν τυποποιημένοι, χωρίς φαντασία. ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ, ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ είναι μερικά από τα ονόματα παρατάξεων που κόπηκαν από την ΕΕΑ. Σα να ακούς τίτλους βιβλίων του Αδώνιδος ή ακόμα καλύτερα ομιλία του λίγο πριν κάνει ντου στον Ξέρξη.

Στους κομμένους υπάρχει και το ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ, πολύ μπροστά οι συγκεκριμένοι, πόνταραν πως θα τους μνημονεύουμε κάθε φορά που θα πηγαίνουμε στην τουαλέτα… Θα μου πεις τώρα «αυτοί σου φταίνε και όχι τα παραδοσιακά κόμματα που βούλιαξαν την Ελλάδα;» Εννοείται πως δε μου φταίνε οι προαναφερθείσες παρατάξεις, οι ιδρυτές και τα στελέχη τους, ακριβώς όμως επειδή ο κόσμος αναζητά κάτι πραγματικά ελπιδοφόρο και ανατρεπτικό, αναρωτιέμαι που μπορεί να βρει την εναλλακτική για να γαντζωθεί πάνω της. Συζητώντας κατά καιρούς με γνωστούς και φίλους υποστηρικτές μικρών κομμάτων, προσπαθούν να με πείσουν, λέγοντας «κάνε έναν κόπο και μπες στη σελίδα τους να διαβάσεις το πρόγραμμα ή την ιδρυτική τους διακήρυξη».

Η απάντηση μου είναι πάγια: Για ποιο λόγο να φάω τα μάτια μου διαβάζοντας κατεβατά, προεκλογικά όλα τα κόμματα δικαιούνται τηλεοπτικό χρόνο κι εκεί ο καθένας έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει ένα βασικό περίγραμμα της ιδεολογίας και των στόχων του.

Όπως προκύπτει λοιπόν, η συντριπτική πλειοψηφία είναι νούμερα και φαντασμένοι, που νομίζουν πως θα αλλάξουν τον κόσμο, ενώ στην πραγματικότητα δε μπορούν ν΄αλλάξουν ούτε σώβρακο. Τους ακούς να μιλάνε και αναρωτιέσαι, «από τσιπουροκατάνυξη έρχονται, ή τσάκωσαν κάνα lsd κι είναι φουλ στην παραίσθηση;» Ακόμα κι εκείνοι που δεν προσεγγίζουν τα όρια της γραφικότητας, αρκούνται στην περιγραφή των καταστάσεων που ζούμε και στην επισήμανση των αδιεξόδων, λες και κάνουν ρεπορτάζ. Το πως θα βγούμε από τα αδιέξοδα όμως δεν το εξηγεί κανείς και φυσικά αναφέρομαι σε συγκεκριμένα και ρεαλιστικά σχέδια, που θα απαντούν σε κάθε είδους λεπτομέρεια.

Ζούμε στη χώρα της αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης, που όταν γίνεται κυβέρνηση μετατρέπεται σε μνημονιακότερη και υποτελέστερη του Τζήμερου. Στη χώρα που η πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων πχ αποτελεί μόνιμη επωδό, χωρίς κανείς να εξηγεί πως θα το καταφέρει. Παραθέτει απλά τα χρήματα που χάνονται κι εξιστορεί πόσα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν αν κατέληγαν στα ταμεία του κράτους, λες και απαιτείται ικανότητα για να βρίσκεις που θα ξοδεύεις τον παρά, όταν το πορτοφόλι είναι γεμάτο.

Στη χώρα που όλοι θα φορολογήσουν τον πλούτο, αλλά δε μας λένε τι θα κάνουν όταν ο πλούσιος τους πει «δεν πληρώνω, φεύγω για τα Σκόπια, τάισε εσύ τους απολυμένους που θα αφήσω πίσω μου»… Με άλλα λόγια δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να περιγράφουν την κατάσταση που ζούμε, μας λένε τι πηγαίνει στραβά, τι θα έπρεπε να αλλάξει, χωρίς να γίνονται συγκεκριμένοι όμως για τους τρόπους και τις παραμέτρους των αλλαγών.

Κι αυτό, το αποκαλούν πολιτική. Δεν υπάρχουν λοιπόν διαφορές μεταξύ των κομμάτων εξουσίας και των λεγόμενων μικρών, όλα αποτελούν τους κρίκους της ίδιας αλυσίδας, η γραφικότητα των μικρών επιβεβαιώνει την ανυπαρξία και τη δουλικότητα των μεγάλων και τούμπαλιν.

Οι πολιτικές δυνάμεις γεννιούνται από τις ανάγκες του κόσμου, όταν ο Έλληνας έχει αποδείξει πως διψά για ψεύτες και παπαρολόγους, μοιραία μόνο τέτοιοι θα εμφανίζονται στο διάβα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ