Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η σοβαρή απορία της ημέρας είναι μία: Ο Σαββίδης έπαθε... Λουτσέσκου ή ο Λουτσέσκου είχε πάθει... Σαββίδη;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Άρη

Οι παράμετροι των μεταγραφικών κινήσεων ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα του Άρη.

Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Άρη | to10.gr

Πολύ κρίσιμο θα πρέπει να θεωρείται το επόμενο χρονικό διάστημα σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ΠΑΕ Άρης και την υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η επιστροφές των Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου και Θόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη (από Ιταλία και Κίνα , αντίστοιχα) σηματοδοτούν εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή συνεργασία που είχαν στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους οι Θόδωρος Καρυπίδης, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και Σάββας Παντελίδης. Τη συνεργασία που φάνηκε ότι είχαν από τα αποτελέσματα.

Είναι πολύ δύσκολο, επίσης, ο Άρης να έχει τα ίδια ποσοστά επιτυχίας με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το ποσοστό 100% δεν υπάρχει ούτε σε ομάδες που ξοδεύουν πολλά εκατομμύρια, όπως είναι για παράδειγμα η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα ή η Παρίς Σεν Ζερμέν.

Ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση εφτά με οκτώ ποδοσφαιριστών ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι πέντε από αυτούς προορίζονται για το βασικό σχήμα και ιδανικά ο Σάββας Παντελίδης θα ήθελε να τους έχει στη διάθεση του πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο ένας εξ αυτών είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, που προορίζεται για το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Ακόμα, ο Άρης θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός κεντρικού χαφ που θα μπορεί να βοηθήσει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενός εξτρέμ και ενός επιθετικού κορυφής.

Σε ότι αφορά τους συγκεκριμένους παίκτες δύο είναι τα βασικά κριτήρια. Το πρώτο να ταιριάζουν στη φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη. Το δεύτερο να είναι ,φυσικά, καλύτεροι από τους νυν υπάρχοντες και να μπορέσουν άμεσα να κάνουν τη διαφορά.

Υ.Γ Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς , ενώ από αύριο οι οπαδοί του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να τα προμηθεύονται και online. Ακούγεται, πάντως, ότι μέσα στις επόμενες μέρες ίσως να δοθεί και μια επιπλέον …ώθηση σε όσους το σκέφτονται ακόμα. Για να δούμε.