Ολυμπιακός: Μεταγραφές και για τίτλο και για Τσάμπιονς Λιγκ

Ολυμπιακός: Μεταγραφές και για τίτλο και για Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός δείχνει με τις κινήσεις του πως ο στόχος είναι διπλός. Δεν είναι μόνο η επιστροφή στις κατακτήσεις τίτλων αλλά και η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό και οι πειραιώτες ρίχνουν πολλά χρήματα στην αγορά

Ο Ολυμπιακός δείχνει με τις κινήσεις του πως είναι πιο μπροστά από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και μάλιστα αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι ερυθρόλευκοι κάνουν μεταγραφές που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Η απόκτηση του Βαλμπουενά, η παραμονή του Σα, το πολύ ζεστό ενδιαφέρον για τον Μπεργκ αλλά και η προσπάθεια για τον Σκρτελ φανερώνουν πολλά για τους στόχους των πειραιωτών τη νέα σεζόν.

Κανείς επίσης δεν πρέπει να ξεχνάει και τις κινήσεις της ομάδας του λιμανιού από την ελληνική αγορά, καθώς ο Ολυμπιακός προχωρά στην απόκτηση παικτών που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από είκοσι μέρες.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Ντουρμισάι και ο Μπρούνο αλλά και ο Ματέο Γκαρσία για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει επαφές με την Λας Πάλμας.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός ρίχνει πολλά χρήματα στην αγορά για την απόκτηση παικτών που θα τον ανεβάσουν επίπεδο. Κι αυτό είναι κάτι που φανερώνει και την μεγάλη επιθυμία όλων στο μεγάλο λιμάνι να πετύχουν όχι έναν αλλά δύο μεγάλους στόχους.

Προφανώς και οι πειραιώτες θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτός άλλωστε είναι ένας στόχος που δεν αλλάζει ποτέ για τον Ολυμπιακό. Σε κάθε πρωτάθλημα, στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι η κατάκτηση του τίτλου και ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις κατακτήσεις τίτλων.

Εξίσου σημαντικός στόχος όμως για τους πειραιώτες είναι και η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και οι κινήσεις που κάνουν οι ερυθρόλευκοι αποδεικνύουν ότι θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα που θα καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

Δεν είναι εύκολο και το ξέρουν καλά οι ερυθρόλευκοι. Είναι όμως αποφασισμένοι να κάνουν τις μεταγραφές που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα του λιμανιού.

Ο Ολυμπιακός ρίχνει πολλά λεφτά στην μεταγραφική αγορά για να αποκτήσει τους παίκτες που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς και είναι ξεκάθαρο πως η συνέχεια θα είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει με παίκτες όπως ο Βαλμπουενά αλλά και με αυτούς που θ’ ακολουθήσουν ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει τις κινήσεις που χρειάζονται για να πάρει το πρωτάθλημα και για να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είπαμε ότι οι πειραιώτες δημιουργούν ένα πολύ γεμάτο ρόστερ, με την ποιότητα των παικτών να στέλνει μήνυμα για ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό πεδίο, δίνει πολλά λεφτά για την απόκτηση σπουδαίων παικτών και οι επόμενες ανακοινώσεις θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ