Αρης: Οι δυο έξτρα μεταγραφές

Αρης: Οι δυο έξτρα μεταγραφές

Οι Μάρτιν Τόνσο και Μπρούνο Γκάμα θα δώσουν επιπλέον ποιότητα στον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.  Η αυριανή συνάντηση ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον Σάββα Παντελίδη αναμένεται να είναι κρίσιμη σε ότι αφορά τις κινήσεις που θα γίνουν.

O Άρης θα κινηθεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας του για την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.  Ενός επιθετικού ενός κεντρικού αμυντικού ενός μέσου και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού.  Αυτά έχει ζητήσει άλλωστε ο Παντελίδης και όπως όλα δείχνουν η επιθυμία τουθα υλοποιηθεί.

Εκτός όμως απο τους νέους παίκτες που θα αποκτηθούν ως εσωτερικές μεταγραφές θα πρέπει να λογίζονται και οι Μπρούνο Γκάμα και Μάρτιν Τόνσο.

Ο Πορτογάλος είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ του ο Άρης.  Ο σοβαρός τραυματισμός του όμως δεν του επέτρεψε να προσφέρει όσα θα ήθελε και απουσίασε από ένα μεγάλο μέρος της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο υγιής Γκάμα  θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα και θα ενισχύσει μεσοεπιθετικά την ομάδα του.  Με τα σημερινά δεδομένα ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει τον Αύγουστο στην αγωνιστική δράση.

Οι άνθρωποι του Αρη ποντάρουν πολλά και στον Μάρτιν Τόνσο.  Ο Αργεντινός αποκτήθηκε με πολλές προσδοκίες τον Ιανουάριο, όμως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε στη γάμπα δεν του επέτρεψε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Οι άνθρωποι του Αρη κσι ειδικά ο Σάββας Παντελίδης ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή,  ποντάρει πολλά πάνω στον Τόνσο.  Όχι άδικα άλλωστε καθώς ο Αργεντινός είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης του Άρη σε ότι αφορά τη μετάβαση της μπαλας απο τη μεσαία γραμμή προς την επίθεση.

Ανεξάρτητα από τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν,  είναι ξεκάθαρο ότι οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές παίζουν σημαντικό ρόλο στα αγωνιστικά πλάνα των ανθρώπων του Αρη για την ομάδα που σχεδιάζουν να παρατάξουν επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Υ. Γ Ο Άρης έκανε τη κίνηση του και σε καμιά περίπτωση  δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον Ματέο Γκαρσία.  Εξετάζει ηδη μάλιστα ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις, όπως είναι αυτή του Μίλαν Γιέφτοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ