Ο ΠΑΟΚ επιμένει να ψάχνει παίκτες στην ανατολική Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ επιμένει να ψάχνει παίκτες στην ανατολική Ευρώπη

Ο Ισμάελ Σίλβα θα είναι ο 32ος παίκτης που παίρνει ο ΠΑΟΚ από την ανατολική Ευρώπη μετά τον Ιανουάριο του 2013!

Ο ΠΑΟΚ επί των ημερών του Ιβάν Σαββίδη έχει κάνει πολλές μεταγραφικές κινήσεις από την ανατολική Ευρώπη και ειδικά από το ρωσικό πρωτάθλημα.

Ο νυν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου ανέλαβε την ομάδα από τον Αύγουστο του 2012 και από τον Ιανουάριο του 2013 έδειξε ότι στο μεταγραφικό παζάρι κοιτάζει πολύ προς τη Ρωσία.

Αρχικά ο Τσιστιακόφ, μετά ο Μίχελ αλλά και συνολικά η οικογένεια Σαββίδη έχουν πολλά πάρε-δώσε με την ανατολική Ευρώπη: από τη Ρωσία και την Ουκρανία μέχρι την Πολωνία, την Κροατία, τη Βοσνία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, τη Ρουμανία και την Τουρκία.

Η απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου χαφ Ισμαέλ Σίλβα από τη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι είναι ακόμη μία περίπτωση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Ας δούμε τι άλλο έχει πάρει ο ΠΑΟΚ εδώ και 6,5 χρόνια από την αγορά της ανατολικής Ευρώπης…

Τον Ιανουάριο του 2013 ο ΠΑΟΚ πήρε δανεικό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) τον Ολίσε και επίσης δανεικό από την Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία) τον Σίλντεφελντ. Ο Βούκιτς ήρθε μετά από την Παρτιζάν, αλλά έχοντας παίξει πολλά χρόνια σε Ουκρανία (Σαχτάρ Ντόνετσκ) και Ρωσία.

Το καλοκαίρι του 2013 ο ΠΑΟΚ πήρε τον Στοχ δανεικό από τη Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), τον Λούκας από την Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) αφού είχε παίξει πιο πριν στην Καρπάτι Λβιβ, και τον Νέτσιντ δανεικό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία).

Τον Ιανουάριο του 2013 πήρε τον Νάτχο ελεύθερο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) και τον Ινσαουράλδε δανεικό από την Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία).

Το καλοκαίρι του 2014 πήρε τον Ρατς ελεύθερος ο οποίος είχε κάνει μεγάλη καριέρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία).

Τον Ιανουάριο του 2015 ο Δικέφαλος πήρε τον Νομπόα ελεύθερο μετά τη Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία).

Το καλοκαίρι του 2015 ο ΠΑΟΚ πήρε τον Λέοβατς από τη Ριέκα (Κροατία), τον Τσίμιροτ από την Σαράγιεβο (Βοσνία), τον Ζάιρο από την Τρέντσιν (Σλοβακία) και τον Σάμπο από τη Σπαρτάκ Τρνάβα (Σλοβακία).

Το καλοκαίρι του 2016 ο ΠΑΟΚ πήρε τον Λέο Μάτος και τον Σάκχοφ ως ελεύθερους από την Ντνίπρο (Ουκρανία), τον Βαρέλα από την Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), τον Τζάλμα ελεύθερο μετά την Γκεντσλερμπιρλιγκί (Τουρκία) και τον Μπίσεσβαρ επίσης ελεύθερο μετά την Καϊσέρισπορ (Τουρκία).

Τον Ιανουάριο του 2017 πήρε τον Πρίγιοβιτς από τη Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)

Το καλοκαίρι του 2017 πήρε ελεύθερο τον Μαουρίσιο από την Ζενίτ (Ρωσία) και δανεικό τον Μακ από την ίδια ομάδα και επίσης τον Σαμπράνο δανεικό από τη Ρουμπίν Καζάν (Ρωσία).

Τον Ιανουάριο του 2018 πήρε δανεικό τον Αζεβέδο από την Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), τον Μουλέν από τη Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) και τον Μιχόγιεβιτς από την Σαράγεβο (Βοσνία).

Το καλοκαίρι του 2018 πήρε με μεταγραφή τον Λέο Ζαμπά από την Αχμάτ Γκρόζνι (Ρωσία), ως ελεύθερο τον Βέρμπλουμ μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) και τον Χατσερίντι επίσης ελεύθερο από την Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία).

Τον Ιανουάριο του 2019 πήρε τον Σφιντέρσκι από την Γιαγκελόνια (Πολωνία) και τον Ίνγκι Ίνγκασον από την Ροστόφ (Ρωσία).

Αν δε μου έχει ξεφύγει κανένας παίκτης ο Ισμαέλ Σίλβα θα είναι ο 32ος ποδοσφαιριστής που παίρνει ο ΠΑΟΚ από την αγορά της ανατολικής Ευρώπης από τον Ιανουάριο του 2013 και μετά!

Η συνταγή κρίνεται πετυχημένη έως τώρα γι’ αυτό και ο Δικέφαλος συνεχίζει να κοιτάζει πολύ προς την Ανατολή, σίγουρα περισσότερο από κάθε άλλη ελληνική ομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ