Το survivor των «νεοσύλλεκτων»!

Το survivor των «νεοσύλλεκτων»!

Με τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού σε εξέλιξη ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει αρκετούς παίκτες που έρχονται στο Ρέντη αναζητώντας τη δική τους ευκαιρία!

Μετράει αντίστροφα ο χρόνος για το πρώτο ραντεβού των παικτών του Ολυμπιακού στο Ρέντη, για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Θα απουσιάζουν βέβαια οι διεθνείς, ενώ η μεταγραφική δραστηριότητα των ερυθρόλευκων προκειμένου να προστεθούν στο ρόστερ κι άλλα «βαριά χαρτιά» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όμως ο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει αρκετούς ποδοσφαιριστές που θα παρουσιαστούν ενώπιον του ως «νεοσύλλεκτοι», αναζητώντας τη μονιμοποίηση.

Δεν είναι τυχαίο που ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα (με τη ρουμανική Βιτορούλ) προς το τέλος του Ιούνη, πριν να αναχωρήσει η ομάδα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, κάτι που δεν θυμόμαστε να έχει συμβεί άλλη φορά.

Θα υπάρχουν αρκετές «υποψηφιότητες» για να κρίνει ο κόουτς αν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν όλοι το «πρώτο μάθημα» της νέας δουλειάς. Από τον Μπα και τον Ντουρμισάι, μέχρι τον Κάιπερς και τους Μπρούνο και Ματέο Γκαρσία, εφόσον βέβαια ολοκληρωθεί η απόκτησή τους (ο Ραντζέλοβιτς θα χάσει αυτό το διάστημα λόγω υποχρεώσεων στην Κ21 της Σερβίας), οι δανεικοί που επιστρέφουν, όπως και κάποιοι από την Ακαδημία.

Κάπως έτσι είχε έρθει πέρυσι και ο Μαντί Καμαρά, ως άγνωστος μεταξύ αγνώστων, από την Αζαξιό της δεύτερης κατηγορίας- από την οποία συνεχίζει να φέρνει παίκτες ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που η συνταγή έχει αποδειχθεί απολύτως επιτυχημένη- και η συνέχεια της ιστορίας είναι γνωστή σε όλους μας.

Σε χρόνο ρεκόρ καθιερώθηκε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, κλήθηκε στην Εθνική Γουινέας με την οποία θα παίξει σε λίγες ημέρες στο Κόπα Άφρικα και το όνομά του βρίσκεται στις λίστες αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Δείγμα του κατά πόσο μπορούν να αξιοποιούν τους παίκτες τους οι ερυθρόλευκοι, καθώς πέρα από το «μάτι» του σκάουτινγκ (Μοντέστο) υπάρχουν και οι προπονητές που ανταποκρίνονται στο πλάνο.

Κλασικό παράδειγμα αποτελεί και ο Μαρτίνς, ο οποίος μας έχει δώσει να καταλάβουμε ότι είναι της δουλειάς και όχι των «εφέ» και για αυτό μην ξεχνάμε ότι πέρυσι ξεκίνησε με τους Καμαρά και Μπουχαλάκη και συνέχισε με αυτούς στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αν και οι πιο πολλοί του την είχαμε πέσει γιατί δεν έβαζε, από ένα σημείο και μετά, τους Γκιγιέρμε και Νάτχο.

Ο Πορτογάλος τον σέβεται όμως τον κόπο των παικτών του και φροντίζει να τον επιβραβεύει. Τελικά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να παίξει και ο Βραζιλιάνος, όμως αν ο Μαρτίνς τον είχε βάλει με το «καλημέρα» τώρα ποιος θα ασχολιόταν με την περίπτωση του Καμαρά; Δεν προτίμησε την «ασφάλεια» της μεταγραφής ο Πέδρο, αλλά ακολούθησε το ένστικτό του, καθώς ήταν αυτός που «επιβεβαίωσε» τις δυνατότητες του Μαντί. Δεν το κάνουν και πολλοί προπονητές για αυτό και ξεχωρίζουν όσοι το τολμούν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ