Ολυμπιακός: Από τον Ιούλιο στους… ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ολυμπιακός: Από τον Ιούλιο στους… ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Αϊντχόβεν που κατά 50% θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα για τα «αστέρια» βάζει από νωρίς την ομάδα στα δύσκολα και κάνει ακόμη πιο απαραίτητη την γρήγορη ενίσχυση.

Είναι δεδομένο πως δεν δίνουν οι κληρώσεις τις προκρίσεις. Το σημαντικότερο είναι να είσαι έτοιμος για την πρόκληση που έχεις μπροστά σου.

Στον Ολυμπιακό είναι αλήθεια πως η τύχη δεν τον έχει βοηθήσει πολλές φορές και στην Ευρώπη. Η Άρσεναλ βλέπετε τα βρήκε μπαστούνια από την Τσέλσι και έτσι οδήγησε τον Ολυμπιακό στον δύσκολο δρόμο για τον 2ο προκριματικό γύρο.

Μπορεί αν οι ερυθρόλευκοι περάσουν στον 3ο προκριματικό γύρο να είναι καλύτερα τα πράγματα καθώς αποφεύγουν ομάδες όπως οι Πόρτο, Λιόν, Ντιναμό Κιέβου αλλά από την στιγμή που κατά 50% αντίπαλος του Ολυμπιακού τον Ιούλιο θα είναι η Αϊντχόβεν ο βαθμός δυσκολίας εκτινάσσεται με το καλημέρα!

Ο Ολυμπιακός για άλλη μια φορά καλείται να πορευτεί από τον δύσκολο δρόμο. Και να φέρει εις πέρας την αποστολή που δεν είναι άλλη από την επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια αποστολή που αν τελικά του φέρει την Ολλανδική ομάδα τον Ιούλιο απέναντι του θα είναι σαν να ξεκινά από τους… ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί κάλλιστα η Αϊντχόβεν θα μπορούσε να είναι ισχυρός αντίπαλους του Ολυμπιακού στους ομίλους.

Αν βεβαίως του «κάτσει» το άλλο 50%, η Βικτόρια Πλζέν δηλαδή, τότε σίγουρα θα είναι καλύτερα όμως όπως γράφω και στην αρχή τις προκρίσεις τις παίρνουν οι προετοιμασμένες και καλές ομάδες, όχι οι… κληρώσεις.

Όπως και να έχει από την στιγμή που ξεκαθάρισε ο δρόμος του Ολυμπιακού το σημαντικό είναι να συνεχιστεί το πλάνο που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Την παραμονή του Σα και την σπουδαία μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά.

Από την στιγμή που η πιθανότητα να βρει στον δρόμο του την πανίσχυρη Άιντχοβεν ο Ολυμπιακός είναι πολύ σοβαρή γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι απαραίτητη η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την ομάδα όπως και η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ενίσχυση.

Είναι κομβικής σημασίας για τον Ολυμπιακό να μπορέσει ο Μαρτίνς να δουλέψει όπως ακριβώς πρέπει για να μπει η ομάδα στα ματς του Ιουλίου με την σιγουριά και την δυναμική που χρειάζεται. Και ο αντίπαλος να είναι σε δεύτερη μοίρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ