ΠΑΟΚ : Ο Πλατανιάς, οι μεταγραφές και ο ρόλος Αναστασιάδη

ΠΑΟΚ : Ο Πλατανιάς, οι μεταγραφές και ο ρόλος Αναστασιάδη

Ο ΠΑΟΚ έχει ανοικτά μέτωπα σε όλους τους τομείς, με τον Πλατανιά τον οποίο αντιμετωπίζει το Σάββατο, με τα μεταγραφικά του και με τον Αναστασιάδη.

Στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσγειωθούν και να ξεχάσουν το ματς με τον Παναθηναϊκό αν δεν θέλουν στη τελευταία αγωνιστική να πάθουν κάποιο κάζο. Η ενίσχυση πλησιάζει το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει τις μεταγραφές, ο Μίχελ, ο Γιώργος Σαββίδης ή η οικογένεια Λουτσέσκου; Τέλος, ο Άγγελος Αναστασιάδης επιστρέφει στον Δικέφαλο.

Απ’ όλα έχει σήμερα ο μπαξές και θα ξεκινήσουμε από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, γιατί όλα τα υπόλοιπα θέματα έπονται. Στον ΠΑΟΚ, είναι γεγονός πως έψαχναν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με βαριά φανέλα. Αυτή ήρθε και ήταν εκκωφαντική. Ο «δικέφαλος του Βορρά» σκόρπισε στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα τον Παναθηναϊκό. Μια νίκη ψυχολογίας που όπως λένε στη Τούμπα θα δώσει φτερά στην ομάδα για τον δεύτερο γύρο. Επειδή ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα απρόβλεπτη, όχι τώρα, αλλά εδώ και χρόνια, μπορεί να καταστρέψει τα πάντα αν πάει στα Περιβόλια και αντιμετωπίσει με έπαρση τον Πλατανιά.

Το γράφω από σήμερα που είναι Τετάρτη. Αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τα μέλη της διοίκησης και οι παίκτες που ακόμα γεύονται το νέκταρ της νίκης επί του Παναθηναϊκού δεν πατήσουν στα πόδια τους τότε το Σάββατο (16/12) θα έχουν πολλά προβλήματα στο να υποτάξουν την αντίσταση που θα προβάλει η ομάδα των Χανίων. Το Σάββατο θα φανεί αν το σύνδρομο των «Τεμπών» επιστρέψει και πάλι στην Τούμπα. Αν θα κάνουν καλά Χριστούγεννα. Τα κεφάλια λοιπόν μέσα και προσήλωση στον στόχο που είναι ένας και μοναδικός.

Στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Πλατανιά και Τρίκαλα, πολλοί περιμένουν μια ευκαιρία από τον Λουτσέσκου. Αν δεν την δώσει τότε αρκετοί ποδοσφαιριστές, από τους λεγόμενους «παγκίτες» θα ζητήσουν να φύγουν από τον ΠΑΟΚ. Ήδη κάποιοι μάνατζερ που βρέθηκαν στο ματς της Κυριακής εξέφρασαν τα παράπονά τους στα στελέχη της ομάδας για την αντιμετώπιση που έχουν οι πελάτες τους. Στον Δικέφαλο, αναζητούν τρόπους για να ελαφρύνουν κάπως το ήδη μεγάλο φετινό ρόστερ και μια τέτοια κίνηση θα ήταν βούτυρο στο ψωμί τους. Απλά, όσοι φύγουν η ΠΑΕ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική για να μην την πατήσει.

Το δεύτερο θέμα με το οποίο θα καταπιαστούμε σήμερα είναι τα μεταγραφικά. Οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ είναι πολλές. Κάθε παράγοντας ή στέλεχος της ομάδας έχει και από μια λίστα με ποδοσφαιριστές. Το καλό είναι πως ασχολούνται μ’ αυτό το σπορ, συμφωνούν στο αριθμό και στις θέσεις που θα αποκτηθούν παίκτες τον Γενάρη. Μια λίστα έχει στα χέρια του ο Λούμπος Μίχελ, μια δεύτερη ο Γιώργος Σαββίδης και μια τρίτη ο Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει από κοντά τον πατέρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου για να τον συμβουλεύσει.

Στην μανατζερική πιάτσα, ο λόγος του Σλοβάκου παράγοντα δεν πολύ μετράει καθώς οι περισσότεροι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον υιό Σαββίδη. Άλλωστε ο τελευταίος μαζί με το τμήμα σκάουτινγκ έκαναν τις τελευταίες μεταγραφές του καλοκαιριού. Ο Γιώργος Σαββίδης, δεν θα παίξει μόνος του μπάλα, αλλά θα έχει και την οικογένεια Λουτσέσκου. Ο λόγος είναι πως ο Ραζβάν θέλει να φέρει παίκτες τους οποίους θεωρεί εργαλεία και μπορούν να του κάνουν τη δουλειά, αποσκοπώντας ταυτόχρονα και στην παραμονή του στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Και μέσα σε όλα επανέρχεται στην επικαιρότητα το θέμα Άγγελου Αναστασιάδη. Το θέμα δεν είναι φρέσκο, αλλά σέρνεται εδώ και μήνες. Μάλιστα από tο10.gr ενημερωθήκατε πως ο Αναστασιάδης σκέφτεται πολύ σοβαρά ν’ αποδεχθεί την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για τον ρόλο του εξ’ απορρήτων σύμβουλο του προέδρου της ΠΑΕ. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο Έλληνας τεχνικός είχε αρνηθεί την πρόταση του Πλατανιά. Ο Αναστασιάδης θα είναι κοντά στην ομάδα αξιολογώντας τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά και τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ