Θα περάσει κι αυτή η αδικία εις βάρος της ΑΕΚ;

Θα περάσει κι αυτή η αδικία εις βάρος της ΑΕΚ;

Ο Κώστας Καίσαρης δεν έχει προκαταλήψεις. Αναγνωρίζει τη νέα μεγάλη αδικία εις βάρος της ΑΕΚ και καλεί τους ΑΕΚτζήδες να κινητοποιηθούν. Εδώ και τώρα, όλα τα λεφτά για την «Αγιά Σοφιά».

ΘΑ τα πω με τη μία.Τι κάνει ο διοικητικός ηγέτης;Τι κάνει η Ορίτζιναλ; Και καλά η ράθυμη και οκνηρή Αθήνα. Τα club της επαρχίας τι κάνουνε; Το club της Αλεξανδρούπολης; Των Τρικάλων; Της Ρόδου; Της Σπάρτης; Τα ξενιτεμένα αδέλφια. Το club του Λονδίνου. Της Μελβούρνης. Της μαρτυρικής Κύπρου σε Πάφο Λευκωσία και Αμμόχωστο.Τι κάνει ο αγωνιστής Γιώργος Πάντζας; Τι κάνει ο ποιητής Λευτέρης Παπαδόπουλος; Τι κάνει ο εν δυνάμει νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος; Τι κάνει ο αειθαλής Κώστας Βουτσάς; Τι κάνει ο ευρηματικός Γιώργος Μητσικώστας;Ο τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός;Ο μαχητικός Κώστας Χαρδαβέλλας;Ο επιφανής Αεκτζής Αλέκος Φλαμπουράρης; Ο παρεμβατικός Νίκος Ευαγγελάτος;

ΠΟΥ χάθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας; Οι παλαίμαχοι, γιατί είναι αδρανείς;Ο Κώστας Λαλιώτης το ΠΑΣΟΚ το εγκατέλειψε. Αν εγκαταλείψει την ΑΕΚ, η ιστορία δεν θα του το συγχωρήσει ποτέ.Τι κάνει ο Άρης Πορτοσάλτε; Έχει πέσει με τα μούτρα να ρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ κι αδιαφορεί για την ΑΕΚ;Τι κάνουν τα εκατομμύρια των Αεκτζήδων; Ποια είναι η αντίδραση των ρεπόρτερς; Το αμίλητο νερό έχουν πιεί;Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος οφείλει να βγει από τη χειμερία νάρκη. Να κάνει την καρδιά του πέτρα και να ενεργοποιηθεί. Να μπει μπροστάρης. Η ΑΕΚ τον έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Οι καιροί ου μενετοί. Ή τώρα η ποτέ.

ΕΙΝΑΙ ποτέ δυνατόν να περάσει κι αυτή η αδικία εις βάρος της ΑΕΚ; Μία ακόμα αδικία. Το 2002 βγάλανε από το φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων το Νίκος Γκούμας και βάλανε το Καραϊσκάκης. Το 2003 γκρεμίσανε το γήπεδο κι αφήσανε την ΑΕΚ άστεγη. Μία ακόμα προσφυγιά. Και τι έρχονται να μας πούνε τώρα; Ότι ο Βοτανικός θα καλυφθεί από τις δημόσιες επενδύσεις. Όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά όπως λέγαμε και χθες. Ογδόντα με εκατό εκατομμύρια για τα γήπεδα του Παναθηναϊκού. Ούτε στραγάλια να ήτανε. Και στην ΑΕΚ τι; Της πετάξανε στα μούτρα ένα εικοσάρικο και ξεμπερδέψανε;

ΤΟ ένα παιδί καλό δηλαδή, το άλλο γ@μώ τη μάνα του; Έτσι πάει. Στην ΑΕΚ για την Αγιά Σοφιά, το Κέντρο Μνήμης και Πολιτισμού, ένα εικοσάρικο. Μόνο. Και στον Παναθηναϊκό, επαναλαμβάνω, όλα τα κιλά όλα τα λεφτά. Στον Τίγρη, στον αντιβασιλέα της ζούγκλας, το ξεροκόμματο και στον Αλαφούζο φιλέτο Kobe Ιαπωνίας; Στην ΑΕΚ να πετάς μία σκέτο από γιουβέτσι και στον Παναθηναϊκό να του κάνεις το τραπέζι σε εστιατόριο με τρία αστέρια Michelin. Είναι αυτή ίση μεταχείριση; Το αντίθετο. Αθέμιτος ανταγωνισμός είναι. Αντί να πάνε τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ για τις μεταγραφές της ΑΕΚ , πάνε γιά το γήπεδο. Ομαδάρα θα έφτιαχνε η ΑΕΚ μ’ αυτά τα λεφτά. Είκοσι τουλάχιστον εκατομμύρια γιά παιχταράδες. Και Σκόκο και Αραούχο και Πόνσε. Τσαμπιόνια. Για να μην πολυλογούμε, πρόκειται περί ντροπής. Περί αίσχους. Οι ΑΕΚτζήδες, επώνυμοι κιι ανώνυμοι, οφείλουν να κινητοποιηθούν. Να μην περάσει κι αυτή η αδικία. Εδώ και τώρα, όλα τα λεφτά γιά τη Αγιά Σοφιά.

Στη μουσική επιλογή, Giorgio Gaber, E. Jannacci, L. Toffolo, O. Profazio, S. Pisu-Addio Lugano Bella

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ