Ολυμπιακός: Ο Killer θα τον ολοκληρώσει…

Ολυμπιακός: Ο Killer θα τον ολοκληρώσει…

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο επιθετικός που έχει επικεντρωθεί ο Ολυμπιακός και σύντομα θα έχουμε τελικές εξελίξεις. Το ζητούμενο είναι ο Μπέργκ ή όποιος τελικά έρθει να «κολλήσει» στο παζλ…

Είναι καιρό τώρα που ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον Μάρκους Μπέργκ. Φούλαρε εδώ και λίγες εβδομάδες. Είχαμε γράψει τότε πως ο Μαρινάκης παίζει μεγάλη μπάλα και δουλεύει μια δυνατή περίπτωση.

Ο Σουηδός στράικερ απασχολεί λοιπόν έντονα εδώ και καιρό τον Ολυμπιακό που θέλει να βρει τον killer που αναζητά εδώ και καιρό στην γραμμή κρούσης. Τον επιθετικό που στο πρώτο μισό της πρώτης σεζόν του έλειψε τόσο πολύ με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί.

Τον στράικερ που θα έχει το εύκολο γκολ και θα ολοκληρώνει την δουλειά που έτσι και αλλιώς μέχρι την τελική προσπάθεια κάνει με το παραπάνω ο Ολυμπιακός. Η δημιουργία άλλωστε δεν έλειψε καθόλου από τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς.

Και ο Μάρκους Μπέργκ αν μη τι άλλο έχει το γκολ όσο λίγοι. Είναι περιττό να μπούμε σε ποδοσφαιρικές αναλύσεις για έναν ποδοσφαιριστή που ζήσαμε τέσσερα χρόνια στην χώρα μας.

Για τον καλύτερο επιθετικό που κατά γενική ομολογία πέρασε τα τελευταία χρόνια από την χώρα μας. Όπως βεβαίως δεν έχει και καμία σημασία το παρελθόν του Μπέργκ.

Το ότι για τέσσερα χρόνια ο Σουηδός στράικερ φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να αλλάξει κάτι για το μέλλον, αν τελικά δηλαδή έχουμε σύντομα οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τη νέα σεζόν από έναν επιθετικό που «παστελώνει». Ο Ολυμπιακός που πρόσθεσε στη «μηχανή» του έναν ακόμη εξαιρετικό δημιουργό, τον Βαλμπουενά.

Αν ο επιθετικός που θα έρθει στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα είναι ο Μάρκους Μπέργκ θα το γνωρίζουμε σύντομα. Πολύ σύντομα. Η υπόθεση άλλωστε του Σουηδού επιθετικού έχει μπει στην τελική ευθεία.

Προβλέψεις στις μεταγραφές βεβαίως δύσκολα κάνεις. Ο Μπέργκ όμως κατά την γνώμη μου είναι η ιδανική περίπτωση, καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις και τα «θέλω» της ομάδας και συνάμα γεμίζει με ποιότητα και εμπειρία το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Τα σπουδαία λοιπόν σύντομα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ