Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης παίζει «μεγάλη μπάλα»…

Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης παίζει «μεγάλη μπάλα»…

Οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν δυνατά με τον Σα με τα ευχάριστα να συνεχίζονται άμεσα με νέα κίνηση – ματ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Που θα κάνει πάταγο!

Ο Ζοσέ Σα άνοιξε τον «χορό» στον Ολυμπιακό. Μπορεί να αγωνιζόταν την σεζόν που τελείωσε στους ερυθρόλευκους όμως αποτελεί την πρώτη μεταγραφή για τη νέα χρονιά. Δυνατή μεταγραφή για το Νο1 που αφήνει ήρεμο και ήσυχο τον Μαρτίνς και τους ερυθρόλευκους να ασχοληθούν με τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις.

Και αν ο τερματοφύλακας είναι το Α σε μια ομάδα, ο επιθετικός είναι το… Ω! Είναι γνωστό πως ο Μαρτίνς είχε ζητήσει την παραμονή του Σα, όπως και την απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ αλλά και ενός στράικερ που θα κάνει την διαφορά.

Κρατείστε για λίγο το τελευταίο, εκεί όπου πιθανότατα οι εξελίξεις να «τρέξουν» πολύ πιο γρήγορα από ότι τις αναμέναμε.

Με την κίνηση που δουλεύουν οι Πειραιώτες να είναι ικανή, αν όλα πάνε καλά, να προκαλέσει πάταγο!

Δεν θα είναι έκπληξη το όνομα (λογικά…) αλλά θα είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον πείσει να έρθει στην χώρα μας για χάρη του ικανοποιώντας συνάμα και τις υπέρογκες για τα ελληνικά δεδομένα οικονομικές απαιτήσεις του. Οι πληροφορίες άλλωστε μιλούν για… δοκιμασμένη επιλογή με ότι αυτό συνεπάγεται.

Για επιθετικό που έχει… πιστοποιητικό εγγύησης για τα γκολ που μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Σε ένα περιβάλλον που μπορεί να μην το έχει ζήσει αλλά το γνωρίζει. Που καλύπτει στο 100% τα «θέλω» του Μαρτίνς αλλά και της διοίκησης. Δεδομένα και του κόσμου…

Σύντομα θα αφήσουμε στην άκρη τους… χρησμούς και θα μπούμε στις λεπτομέρειες ώστε να ενημερωθείτε και για αυτή την υπόθεση έγκυρα και άμεσα από to10.gr.

Μέχρι τότε κρατείστε αυτό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκίνησε με τον Σα και είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει δυναμικά επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο για τον Ολυμπιακό, όντας έτοιμος για «μεγάλη μπάλα»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ