Νέα Φιλαδέλφεια σε… κανονικότητα

Νέα Φιλαδέλφεια σε… κανονικότητα

Η εκλογή Βούρου σημαίνει πολλά για την ΑΕΚ, μα πάνω από όλα για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ατέρμονη πολεμική του Αρη Βασιλόπουλου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ έλαβε… τέλος. Η δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών έβγαλαν νικήτρια την πόλη και τον Γιάννη Βούρο. Τον συνδυασμό που είχε και έχει πλάνο και σχέδιο για το πώς θα αξιοποιήσει η περιοχή, πως θα εκμεταλλευτεί η Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα το νέο γήπεδο που θα είναι έτοιμο σε περίπου 1,5-2 χρόνια. Διότι αυτό είναι το ερώτημα τώρα.

Πως η περιοχή θα αποκομίσει οφέλη. Η πολιτική πολεμικής δίχως ουσία, επιχειρήματα και βάση αποδοκιμάστηκε. Εδώ και χρόνια στην περιοχή ακούν μια δημοτική Αρχή να μην θέλει το γήπεδο, αλλά να μην έχει εναλλακτικές προτάσεις με σοβαρότητα και ουσία. Για αυτό είχε και τόσο μικρό ποσοστό την πρώτη Κυριακή ο Δήμαρχος Βασιλόπουλος.

Άκουγαν οι πολίτες τη διοίκηση του δήμου να μην θέλει το γήπεδο για 1.002 λόγους, αλλά το έβλεπαν να… σηκώνεται με νόμους, δικαστικές αποφάσεις και μηδέν παράνομες ενέργειες. Έβλεπαν παράλληλα μια πόλη με πολλά προβλήματα εκτός γηπέδου, αλλά η Αρχή είχε κολλήσει στο γήπεδο. Και αυτό αποδοκιμάστηκε έντονα.

Τώρα η Νέα Φιλαδέλφεια καλείται να μπει σε μια κανονικότητα. Με Αρχή που θα κοιτάξει πρωτίστως τα οφέλη του Δήμου και των πολιτών. Να σταματήσει η πολεμική στους επιχειρηματίες της πόλης, διότι πέρασαν και αυτοί πολλά. Ειδικά όσων είχαν εκφραστεί θετικά για το νέο γήπεδο. Τα παραδείγματα πολλά πια. Και τώρα δουλειά του Βούρου και των συνεργατών του είναι να έχουν τα περισσότερα δυνατά οφέλη από την επιστροφή της ΑΕΚ εκεί.

Και με τα έργα που συνοδεύουν την «Αγιά Σοφιά» και θα βοηθήσουν στην λειτουργικότητα της πόλης και το κυκλοφοριακό, αλλά και στην αξιοποίηση του Αλσους. Αν πάνε όλα καλά με το άλσος, τότε η Νέα Φιλαδέλφεια θα έχει στα… πόδια της τον Νο1 προορισμό πρασίνου για τους πολίτες της Αττικής.

Και με στάση ΗΣΑΠ, σύντομα Μετρό, πάνω στην Εθνική Οδό, κοντά στην Αττική Οδό, μια ανάσα από το κέντρο της πόλης. Εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη νέα Δημοτική Αρχή. Η ΑΕΚ προχωρά, κάνει τη δουλειά της, φτιάχνει το σπίτι της και θα βοηθήσει να γίνει η περιοχή ξανά τόπος ελκυστικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ