Το πρώτο κιτρινόμαυρο ορόσημο

Το πρώτο κιτρινόμαυρο ορόσημο

Πώς οι μεταγραφικές κινήσεις του Άρη, καταδεικνύουν ως στόχο ένα καλό ευρωπαϊκό ξεκίνημα.

Τα μεταγραφικά του Άρη κινούνται καλά. Είναι από τις λίγες ομάδες στη χώρα που το πλάνο που εκπόνησε, ξεκίνησε να το υλοποιεί. Ήθελε έναν βασικό δεξιό μπακ και τον έκλεισε, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι ήδη στην Ελλάδα. Ήθελε έναν κεντρικό μέσο με περισσότερες επιθετικές αρετές, τον βρήκε και τον συμφώνησε, είναι ο Λέριν Ντουάρτε.

Ψάχνει δυο εξτρέμ αφού μάλλον μόνο η ανακοίνωση έμεινε για να επιβεβαιωθεί ότι η προσπάθειά του για τον Ματέο σταμάτησε στην οικονομική δυναμική των άλλων μνηστήρων και βρήκε έγκαιρα τον έναν.

Είναι ο Γέβτοβιτς, που μοιάζει να συναινεί με το σενάριο που ευνοεί τον Άρη, δηλαδή ετήσιος δανεισμός και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Εδώ υπάρχει μια νέα παράμετρος. Αν ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθήσει να πιέσει για να τον πουλήσει τώρα, ο Άρης θα αποσυρθεί. Οι εκπρόσωποί του, πρότειναν τον παίκτη ως… προσεχώς ελεύθερο. Η υποχώρηση για να γίνει η μεταγραφή είναι να γίνει αποδεκτός ο όρος δανεισμού με προοπτική αγοράς με χαμηλή ρήτρα το άλλο καλοκαίρι. Ως εκεί.

Η προοπτική απόκτησης Ιντέγε, είναι ένα… «κόλπο γκρόσο» με τη σφραγίδα Καρυπίδη. Ο ίδιος το κυνήγησε και το συζήτησε με τους εκπροσώπους του παίκτη, με τον αθλητικό διευθυντή στο πλευρό του, προκειμένου να πιέσει ο Άρης διαπραγματευτικά όσο μπορεί, ώστε η προοπτική συμφωνίας να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται στα δεδομένα του.

Ο Ιντέγε, ακόμη και αν αποδεχτεί την πρόταση του Άρη, που δεν κινείται σε εξωπραγματικά δεδομένα και δεν έχει καμία σχέση με τις απολαβές του όχι στην Κίνα αλλά ούτε καν στην Ελλάδα, θα υπογράψει μόνον εάν οι εξετάσεις του επιβεβαιώσουν τη σιγουριά των εκπροσώπων του πως είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Μένει ο στόπερ, που σε πρώτη φάση μπορεί να είναι ο Λίντσει Ροζ. Όλο αυτό το πλάνο έχει μια αδιαπραγμάτευτη σταθερά: Να είναι όλοι στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη, το αργότερο στο ξεκίνημα του βασικού σταδίου προετοιμασίας (εξαίρεση ίσως είναι ο Σούντγκρεν που είναι συμφωνημένο να έρθει αργότερα αλλά ο ίδιος ίσως καταφέρει να κερδίσει έστω μερικές μέρες) στην Ολλανδία.

Το γιατί είναι προφανές: Ο Άρης θα είναι «ισχυρός» στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και θέλει κατ’ αρχάς να περάσει στην επόμενη φάση, για να δοκιμάσει την πρώτη υπέρβαση ως «ανίσχυρος» εκεί, για να διεκδικήσει στη συνέχεια ένα εισιτήριο στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Και όλα τα αποκτήματα, είναι επιθυμητό, θεμιτό και λογικό, να είναι ετοιμοπόλεμα και να παίξουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ