O κάθε Έβανς θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο με τον Σπανούλη

O κάθε Έβανς θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο με τον Σπανούλη

Η δεδομένη παραμονή του αρχηγού, ο ερχομός ενός αθλητικού τεσσαριού και το πλάνο του Μπλατ που μπαίνει σε εφαρμογή.

Παρότι ο Ολυμπιακός δεν ξέρει που θα αγωνίζεται ακόμα, ο σχεδιασμός έχει ήδη προχωρήσει με τον Ντέιβιντ Μπλατ να έχει θέσει στόχους για την δεύτερη σεζόν του στην ομάδα του Πειραιά.

Ένας από αυτούς λοιπόν θα πορευτεί με αυτήν για μία ακόμα χρονιά. Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη. Το ιερό τοτέμ των Ερυθρόλευκων, ο οποίος άλλαξε το ρου της ιστορίας του Ολυμπιακού, δημιούργησε μία ομάδα που… τρομοκράτησε την Ευρωλίγκα με την αυταπάρνησή της και τώρα ψάχνει τον δρόμο της για να επανέλθει σε αυτά τα επίπεδα.

Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων μίλησε ήδη με τον προπονητή του για τη νέα σεζόν που έρχεται. Ο Μπλατ ήθελε να μάθει πως πηγαίνει η κατάσταση του τραυματισμού του και να μάθει πως είναι, ενώ του τόνισε ότι τον υπολογίζει κανονικά. Οι δυο άντρες συνομίλησαν για το νέο Ολυμπιακό και το τι ακριβώς πρέπει να συμβεί για να εμφανιστεί καλύτερη από την καταστροφική χρονιά που τελείωσε σε αγωνιστικό επίπεδο. Μπορεί η διοίκηση να μην έχει οριστικοποιήσει με κάποια πρόταση την παραμονή του Σπανούλη στον Πειραιά, όμως είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει στους Ερυθρόλευκους όπου θα κλείσει την καριέρα του.

Με διαφορετικό ρόλο και σκοπό να έχει 15 (τουλάχιστον) αγωνιστικά λεπτά, σε μία ομάδα που θέλει να σφύζει από αθλητικότητα. Χαρακτηριστικό που θα της προσδώσει η απόκτηση ενός παίκτη όπως ο Τζέρεμι Εβανς. Αυτήν την στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, ο Αμερικανός φόργουορντ είναι με το ένα πόδι στον Ολυμπιακό. Θέλει να έρθει, έχει δει τις οικονομικές του απαιτήσεις να πλησιάζουν κατά πολύ με αυτά που προτίθεται να δώσει η ομάδα και απλά έχει στην άκρη του μυαλού το ΝΒΑ, όπως θα έκανε και κάθε αθλητής που έχει 250 παιχνίδια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Το ζητούμενο είναι πως ο Έβανς και ο κάθε Έβανς (σε περίπτωση που χαλάσει αυτή η μεταγραφή υπάρχουν και άλλες παρόμοιες λύσεις για τους Ερυθρόλευκους), θα γίνει ακόμα καλύτερος έχοντας δίπλα του τον Βασίλη Σπανούλη. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει το χάρισμα να ανεβάζει τους παίκτες που έχει δίπλα του. Να τους τονίζει τα προτερήματά του και γενικότερα να τους εκτοξεύει την αγωνιστική τους αξία. Δεν συζητώ για το κασέ τους, γιατί ο Εβανς είναι στο 32ο έτος της ηλικίας του και αυτήν την στιγμή ήδη το… έφτιαξε. Δεν είναι υπεύθυνος ο Μπίλι, όμως είναι σίγουρα για περιπτώσεις όπως ο Ντάνστον, ο Χάινς, ο Μπιρτς και ο… Χάντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ