Ο Άρης που ενοχλεί αλλά δεν τον νοιάζει 

Ο Άρης που ενοχλεί αλλά δεν τον νοιάζει 

Η ομάδα φαίνεται οτι προετοιμάζεται με στερεές βασεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, χωρίς να κοιτάει δεξιά και αριστερά αλλα μόνο μπροστά.

Είναι ξεκάθαρο οτι δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν περίμεναν τη πορεία του Άρη τη περσινή αγωνιστική περίοδο. Όχι απλά δεν το περίμεναν αλλά τους χάλασε κιόλας.

Περισσότερο απο όλους μάλιστα, αυτούς πού το παίζουν ουδέτεροι και απο μέσα τους πανηγυρίζουν σε κάθε άσχημη στιγμή για τον Άρη.

Η ομάδα είναι ξεκάθαρο οτι προετοιμάζεται με τις ίδιες στερεές βάσεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Πάνω στην επιτυχημένη  που ακολουθήθηκε τον τελευταίο χρόνο και με οπλα τις καλές σχέσεις και τη χημεία -με όλες τις διαφωνίες που είναι πιθανόν να υπάρξουν- των ανθρώπων που παίρνουν τις αποφάσεις και τις σωστές επιλογές.

Αυτό που ενοχλεί ακόμα περισσότερο σε ότι αφορά τον Άρη, είναι οτι ο κόσμος του, που έκανε πορεία πρωταθλητισμού τη περσινή αγωνιστική περίοδο, είναι ακόμα πιο διψασμένος, ακόμα πιο τρελαμένος και ακόμα πιο έτοιμος να σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να το καταλάβουν.

Ο Άρης είναι μια ομάδα που δεν μπλέκεται σε παρατάξεις και δεν κάνει πολιτική. Συνεχίζει τη πορεία της, προετοιμάζεται βασισμένη στις δικές της δύναμεις, χωρίς να περιμένει και χωρίς να παρακαλάει για βοήθεια δεξιά και αριστερά. Αυτός είναι και ο λόγος που κοιτάει μόνο μπροστά.

Ολα αυτά που ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν έχουν φυσικά τη παραμικρή βάση. Μόνο η προσπάθειά ορισμένων να δημιουργήσουν εντυπώσεις χωρίς να υπάρχει το παραμικρό. Γι αυτό και ο Άρης δεν ασχολείται μαζί τους, δεν έχει χρόνο να μείνει στάσιμος, μόνο μπροστά μπορεί να πάει.

Υ. Γ  Σε αντίθεση με παλαιότερες μεταγραφικές περιόδους, τα ονόματα που βγαίνουν, πλέον,  για υποψηφίους στόχους του Άρη είναι με το σταγονόμετρο. Δείγμα και αυτό της σοβαρότητας με την οποία λειτουργούν στον Άρη, σε οτι αφορά τη πολιτική που ακολουθούν στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ