ΑΕΚ: Άρα να τα… περιμένουμε στο μπάτζετ

ΑΕΚ: Άρα να τα… περιμένουμε στο μπάτζετ

Τα χρήματα που κάλυψε για το συμβόλαιο και την ρήτρα του Εκι Πόνσε θα πρέπει τώρα να μπουν για τις υπόλοιπες μεταγραφές

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κρατήσει κοντά της τον Εζεκίελ Πόνσε. Αναμενόμενο. Στα 22 του είναι ο Εκι και μετά από μια χρονιά με 21 γκολ και συμμετοχή σε ομίλους του Champions League θέλει να πάει κάπου καλύτερα. Στη Ρόμα ανήκει, έχει συμβόλαιο και η ΑΕΚ ήταν το σκαλί που ήθελε και δεν κατάφερε να βρει σε Λιλ και Γρανάδα. Τώρα… πάει το πουλάκι. Όσο και αν τον ονειρεύτηκαν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Πάμε τώρα στα της… ΑΕΚ. Με δεδομένο ότι ο Δικέφαλος κάλυψε το συμβόλαιο του Πόνσε με 1,2 εκατ. ευρώ (τριετές συμβόλαιο άρα στη σούμα 3,6 εκατ. ευρώ) και την ρήτρα των 6 εκατ. ευρώ (έστω και με δόσεις), μπορεί να ρίξει αυτό το ποσό στην αγορά για να πάρει παίκτες.

Και όχι για έναν όπως θα συνέβαινε με τον Πόνσε. Για τις ανάγκες της που δεν είναι και λίγες. Θέλει στόπερ, θέλει χαφ οκτάρι, θέλει ακραίο μεσοεπιθετικό, θέλει σέντερ φορ, ίσως χρειαστεί και εξτρέμ. Άρα με αυτά τα χρήματα μπορεί να πάρει σημαντικούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στον Μιγκέλ Καρντόσο για να φτιάξει τη νέα ΑΕΚ που θέλει ο Πορτογάλος. Μια ΑΕΚ με άλλη φιλοσοφία, νέα νοοτροπία και στόχο το επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξέρει ότι η ΑΕΚ χρειάζεται (και) χρήματα. Όχι μόνο χρήματα. Αλλά και χρήματα. Και η ΑΕΚ μέχρι στιγμής δεν επένδυε με συνέπεια και σοβαρότητα. Ούτε καν στο ελληνικό στοιχείο. Πήρε έναν Μάνταλο, έναν Μπάρκα δίνοντας χρήματα και από εκεί και πέρα τον Μπακασέτα. Και τώρα περιμένει σοβαρά χρήματα μόνο από τον Μπάρκα.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει, οι ανάγκες της ΑΕΚ θα γίνουν ακόμη πιο φανερές και οι απαιτήσεις του Καρντόσο ξεκάθαρες. Σιγά μην παίξει το κεφάλι του και το όνομα του για τρίτη σερί αποτυχία ο Πορτογάλος. Θα θέλει αυτά που… έχει στο μυαλό του. Και εκεί θα παιχτεί όλο το παιχνίδι για την ΑΕΚ. Το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ