Οι χάρτινες οπορτουνίστριες, που διψάνε για ψέμα

Οι χάρτινες οπορτουνίστριες, που διψάνε για ψέμα

Για ποιο λόγο ήρθε ο πατέρας του στην Αθήνα, ξέρετε πολλούς να κάνουν ταξίδι από την άλλη άκρη του κόσμου, για να ρίξουν χυλόπιτα;

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μπαξές, δε σου επιτρέπει να πλήξεις ποτέ. Πρόσφατα έγραφα πως όσο κι αν γκρινιάζουμε για το χάλι μας, με εξαίρεση τις Κυριακές που πονάνε τα μάτια μας και σιχτιρίζουμε την ώρα και τη στιγμή που φάγαμε την ένεση με αυτό το μπουρδέλο, τις υπόλοιπες ημέρες είμαστε βασιλικότεροι του βασιλέως.

Στην Αγγλία του πολλαπλάσιου πληθυσμού και τις εκατοντάδες χιλιάδες ενεργών φιλάθλων που γεμίζουν κάθε εβδομάδα γήπεδα όλων των κατηγοριών, δεν υπάρχει αθλητική εφημερίδα, είτε το πιστεύετε είτε όχι.

Στην Ελλάδα με πληθυσμό λίγο μεγαλύτερο από το Λονδίνο, κυκλοφορούν καμιά 10αριά βάζοντας μέσα τις ιστοσελίδες και τα αθλητικά ραδιόφωνα, χάνεται το μέτρημα.

Ο λόγος είναι απλός, με όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε μέρα υπάρχει υλικό για να γεμίσουν σελίδες, μπλοκ και ραδιοφωνικές εργατοώρες. Στην Αγγλία και όχι μόνο, δεν υπάρχουν ούτε Κομίνηδες, ούτε Κομπότηδες, ούτε Μπέοι, ούτε ΕΠΟ και λίγκα όπου γίνεται της Πόπης σε κάθε συνεδρίαση, όλα δουλεύουν ρολόι, με τι να ασχοληθούν τα ΜΜΕ, όταν δεν υπάρχει θεματολογία να τα συντηρήσει;

Ακόμα πιο πρόσφατα, έγραφα πως ενώ ο «ο Άρης» αποτελούσε τη μόνιμη και διαχρονική πηγή γέλιου και διασκέδασης, το χαρτί τον έχει εκθρονίσει από την πρώτη θέση του βάθρου.

Από την τρομοκρατία στην όψη μιας φωτογραφίας και τη ρίψη μολότοφ που δε συνιστά βιαιοπραγία, στις ενστάσεις επειδή άλλαξε ένας ρόλος στην διαιτητική ομάδα του τελικού και στο πέναλτι του Σισοκό που ήταν καρμπόν με αυτό του Κάνιας.

Μόνος αντίπαλος για το χαρτί, ο εαυτός του και είπαν να τον ξεπεράσουν με την υπόθεση Πόνσε, που κούνησε μαντιλάκι, αν και όπως λέει ο αστικός μύθος, το χαρτί πλήρωνε και τα 6 εκατ. της ρήτρας και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Ο Αργεντινός ήταν δανεικός βέβαια, στην πραγματικότητα όμως δανεικός με ρήτρα αγοράς σημαίνει πως είναι δικός σου. Αρκεί να το θελήσεις, άπαξ κι έχεις βούληση να καλύψεις τη ρήτρα και τις απαιτήσεις του παίκτη, καθαρίζεις.

Ούτε η ομάδα από την οποία τον δανείστηκες και η οποία έχει τα δικαιώματα του μπορεί να κουνηθεί, μια και υπάρχει η ρήτρα.

Πληρώνεις και δε δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, τόσο απλά.

Και θέλουν να πείσουν τους αφελείς, πως ήταν αποφασισμένοι να στάξουν 6εκ, να πληρώσουν όλο το συμβόλαιο, αλλά δε μπόρεσαν να πείσουν έναν παίκτη που τριγυρνούσε δανεικός αριστερά και δεξιά, χωρίς να καταφέρει να πιάσει πουθενά και στο χαρτί είχε βρει την Ιθάκη του.

Θέλουν να πιστέψουμε ότι ποδοσφαιριστής με τα χαρακτηριστικά που προανέφερα, θα βρει τουλάχιστον την ίδια προσφορά σε ποιοτικότερο πρωτάθλημα δίνοντας αυτά που ζητά ο ίδιος και η ομάδα του, χωρίς να τον περάσουν από test drive.

Mε μόνη «συστατική επιστολή» την καλή χρονιά σε πρωτάθλημα με μηδενικό βαθμό δυσκολίας…

«Το επιβεβαίωσε ο παίκτης στην ανακοίνωση του» θα ισχυριστεί κάποιος από τους αφελείς που προανέφερα και μόνο από αυτό το γεγονός όμως τεκμαίρεται το παραμύθι!

Από που κι ως που παίκτης να μιλήσει για την πρόθεση του χάρτου να πληρώσει, τι τον ενδιαφέρει, τι δουλειά έχει ένα ρεπορταζιακό νέο σε αποχαιρετιστήριο μήνυμα;

Δώστε βάση και στη λεπτομέρεια μάλιστα, ο παίκτης δεν αρκέστηκε στο ότι η ομάδα του τον ήθελε, έκανε προσπάθειες κλπ, αλλά ότι ήθελε να καλύψει και τη ρήτρα.

Έτσι τον δασκάλεψαν, έτσι είπε απλό είναι.

Κι αν δεν είναι έτσι, για ποιο λόγο ήρθε ο πατέρας του στην Αθήνα, ξέρετε πολλούς που να κάνουν ταξίδι από την άλλη άκρη του κόσμου, για να ρίξουν χυλόπιτα;

Μέχρι να προσγειωθεί ο πατέρας του παίκτη, τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως έρχεται για ξεκαθάρισμα, αφού ο παίκτης δεν ήθελε, τι σόι ξεκαθάρισμα ήταν αυτό;

Μήπως δεν το ήξεραν, ξέρετε πολλούς παίκτες που να έχουν πάρει απόφαση να φύγουν και να το κρατάνε μυστικό;

Κι αν ήταν έτσι, γιατί δε χαιρέτησε με το φινάλε του πρωταθλήματος και περίμενε να γίνει το υποτιθέμενο καθοριστικό ραντεβού;

Μερικές μέρες πριν ιστοσελίδα της Λατινικής Αμερικής έγραφε πως δεν είναι σε θέση να πληρώσουν τη ρήτρα και το συμβόλαιο, αυτοί δεν ήταν στο κόλπο βλέπετε, δεν κλήθηκαν στο τραπέζωμα του Τζάμπα για να χαϊδέψουν τις αντίκες..

Ο τελευταίος είναι του δόγματος της στελέχωσης με παικτάκια της σειράς και συμβόλαια Λεβαδειακού, έχασε τον mvp για μερικά δεκαχίλιαρα, με 20εκ παντελόνι από το Τσουλού την έβγαλε με Γιαννιώτα και περιμένετε εσείς σε μια χρονιά με μειωμένα έσοδα, να πληρώσει όσα προβλέπονται στις ρήτρες;

Την έχει βρει την άκρη όμως, λεφτά μπορεί να μη βάζει, όσο είναι σε θέση όμως να τραπεζώνει τους χαρτορεπόρτερ θα τη βγάζει ζάχαρη, όποιο παραμυθάκι σκαρφίζεται οι σιτιζόμενοι θα το σερβίρουν και τα πρόβατα θα το καταναλώνουν.

Έτσι είναι όταν έχεις μάθει στο ψέμα, μιλάμε για την ομάδα που έπαιξε θέατρο για να πάρει πρωτάθλημα στα χαρτιά.

Σ΄εκείνη την παράσταση συμμετείχαν όλοι ανεξαιρέτως, από τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, μέχρι τον κόσμο και τους δημοσιογκράφιτυ της ομάδας κι επιμένουν μέχρι σήμερα πως τρομοκρατήθηκαν από μια φωτογραφία.

Το πιστεύουν πραγματικά, έχουν πείσει και τους εαυτούς τους ότι έτσι είναι, αυτό είναι το θέμα. Μέσα τους δεν αισθάνονται πως λένε ψέματα!

Σαν τον Ταμπάκη που έβγαινε στην Αννίτα Πάνια, ο άνθρωπος πίστευε στ΄αλήθεια πως είναι τραγουδιστής, το ένιωθε, έβγαινε από μέσα του.

Δεν είναι λοιπόν πως απλά είπαν ψέματα, ο ρόλος του ψεύτη πότισε τα κύτταρα τους και πλέον εθίστηκαν στον παπά.

Το επιζητούν όπως ο πρεζάκιας τη σκόνη, δε μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό, ο οργανισμός τους διψά.

Η διοίκηση τους ποτίζει αβέρτα με ψέματα κι αυτοί τα ρουφάνε με ευχαρίστηση, έτσι έμαθαν, έτσι τους αρέσει πλέον.

Σε περίπτωση που αύριο γραφτεί πως ο Τζάμπας ήταν έτοιμος να βάλει τις υπογραφές με κάποιον παίκτη κι εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε τάγμα των Νεφελίμ του Λιακόπουλου με επικεφαλής τον Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο και ξωπίσω του την Ιωάννα της Λωραίνης με αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή, θα το καταναλώσουν αμάσητο…

ΥΓ. Ο ψεύτης πόσο δε ο εθισμένος στο ψέμα που αποτελεί για εκείνον τρόπο ζωής, δεν επεξεργάζεται το
ψέμα που θα αμολήσει, δεν το διαμορφώνει έτσι ώστε να φαίνεται έστω αληθοφανές.

Όπως ο πρεζάκιας, που ενδιαφέρεται μόνο για να εξασφαλίσει τη δόση του, αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα, ακόμα και για την ίδια του τη ζωή.

Μη μπορώντας να συνέλθουν από την κεφαλιά στη μεταγραφή του Σοάρες, πήραν έναν Παουλίνιο, υποστηρίζοντας πως τον παίκτη κυνηγούσε και ο ΠΑΟΚ!!!

Να ταΐσουν σανό στο κοινό τους και καλά, πως δε χάνουν μόνο παίκτες από τον ΠΑΟΚ, αλλά παίρνουν κιόλας.

Δε σκέφτηκαν το απλούστατο, πως ο ΠΑΟΚ έχει δεξί μπακ τον Μάτος, πήρε τον Σοάρες, υπάρχει ο Λύρατζης, όπως κι ο Βιειρίνια, που τη θέση την έχει, σε τι θα του χρησίμευε κι άλλο δεξί μπακ;

Κρίμα που δε ζει ο Τζίμης Πανούσης, να τραγουδούσε γι αυτούς «χάρτινες οπορτουνίστριες που διψάνε για ψέμα…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ