Η δεύτερη ανάγνωση των εισηγήσεων Καρντόσο

Η δεύτερη ανάγνωση των εισηγήσεων Καρντόσο

Τι «δείχνουν» οι παίκτες που θέλει να εντάξει στην ΑΕΚ ο Πορτογάλος τεχνικός, που έχει τον πρώτη και τον τελευταίο λόγο στο μεταγραφικό κομμάτι.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ξεκινήσει δυναμικά την παρουσία του στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για μια σειρά από ζητήματα, που γίνονται βάσει των υποδείξεών του. Όπως για παράδειγμα τα μεταγραφικά.

Οι βασικοί στόχοι της ΑΕΚ είναι παίκτες που έχει προτείνει ο Καρντόσο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στην αγορά της χώρας του, όπου υπάρχουν παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Χαρακτηριστικά που θέλει να αποκτήσει σταδιακά και η ομάδα του.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το ρεπορτάζ η Ένωση κινείται για διπλή ενίσχυση στον άξονά της. Στόχος των Κιτρινόμαυρων είναι να αποκτηθεί ένα δημιουργικό «οκτάρι», αλλά και ένας επιτελικός χαφ. Με τα ονόματα των Κροβίνοβιτς και Ζεράλδες να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Οι παραπάνω εισηγήσεις του Καρντόσο δείχνουν αφενός πως στόχος του είναι η ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές ικανούς με την μπάλα στα πόδια και αφετέρου, πως παίκτες που υπολογίζονταν ως βασικές μονάδες για τις θέσεις του άξονα, χάνουν… πόντους στην «ιεραρχία».

Για παράδειγμα είναι ένα θέμα το πώς θα αξιοποιηθούν ο Μάνταλος, ο Μπακασέτας, ο Λιβάγια, ή ακόμα και οι Κρστίτσιτς, Σιμόες. Μιας και στους χώρους που κινούνται η ΑΕΚ θα έχει δύο νέο αποκτήματα, που θα αποτελούν μάλιστα και επιλογές του προπονητή.

Ίσως τα πράγματα να ξεδιαλύνουν στην πορεία, μέσω κάποιας πώλησης. Η λογική λέει πως η Ένωση θα ήταν θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης κάποιου εκ των Μπακασέτα, Λιβάγια ή Μάνταλου. Προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία και παράλληλα να… αδειάσει χώρος στο ρόστερ. Που ειδικά στον άξονα, αναμένεται να «γεμίσει» ασφυκτικά, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ