Τριπλό μέτωπο: Παίρνει Ζεράλδες, θέλει Μάρτινς -Δυσκολίες για Κροβίνοβιτς

Τριπλό μέτωπο: Παίρνει Ζεράλδες, θέλει Μάρτινς -Δυσκολίες για Κροβίνοβιτς

Οι τρεις παίκτες από Πορτογαλία που θέλει η ΑΕΚ και οι επαφές με Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μπράγκα και Μπενφίκα για Ζεράλδες, Μάρτινς και Κροβίνοβιτς αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ αυτή την εβδομάδα έχει αποφασίσει να «χτυπήσει» σε τρία μέτωπα. Να αποκτήσει χαφ, μεσοεπιθετικό, αλλά και ακραίο επιθετικό. Έτσι έχει αποφασίσει και στόχευσε στην Πορτογαλία. Εκεί που ο Μιγκέλ Καρντόσο ξέρει καλά τα κατατόπια. Και ο Δικέφαλος προσπαθεί να φέρει τους παίκτες που ταιριάζουν στο πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες είναι πλέον μια… ανάσα από την ΑΕΚ. Ο 24χρονος χαφ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αναμένεται μάλιστα να οριστικοποιήσει την μεταγραφή του στην Ενωση μέχρι και αύριο, ώστε να αφιχθεί στην Αθήνα για τις λεπτομέρειες. ΑΕΚ και Σπόρτινγκ τα έχουν βρει σε όλα για δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Μια ρήτρα που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα είναι αρκετά εφικτή και δεν θα φτάνει στα επίπεδα Πόνσε-Μπογέ.

Ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς είναι μια από τις πιο καλές λύσεις της ΑΕΚ για τον άξονα της. Ο Κροάτης μέσος ανήκει στην Μπενφίκα, αλλά τόσο το ενοίκιο του από τους Πορτογάλους, όσο και το συμβόλαιο του είναι μεγάλα. Και επίσης ο παίκτης το 2018 είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που δεν του έδωσε πολλές συμμετοχές πέρυσι. Ωστόσο, ο Καρντόσο επιμένει ότι είναι ο ιδανικός. Και έτσι και η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει φόρμουλα απόκτησης του. Πάντως οι δυσκολίες είναι δεδομένες. Και δεν αποκλείεται να αποδειχθούν τροχοπέδη για μια οριστική συμφωνία.

Την ίδια ωρα ο Φάμπιο Μάρτινς είναι ο παίκτης που θέλει η ΑΕΚ για το αριστερό άκρο της επίθεσης της. Πορτογαλικά δημοσιεύματα ήρθαν να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον αφού υποστηρίζουν πως οι διαπραγματεύσεις της Ενωσης με την πορτογαλική ομάδα για τον 25χρονο, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως χαφ, όσο και ως εξτρέμ, βρίσκονται σε καλό δρόμο. Μάλιστα, αναφέρεται πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει άμεσα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν δείχνει να υπολογίζεται από τον προπονητή της Μπράγκα.

Παράλληλα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Μάρτινς αποτελεί επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για εκείνον. Μάλιστα, οι δύο τους συνυπήρξαν στις Ακαδημίες της Πόρτο, όταν o Πορτογάλος προπονούσε την ομάδα νέων των «δράκων». Οπότε και εδώ ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει βάλει το… χέρι του. Και δεν αποκλείεται η παρέμβαση του να αποδειχθεί καταλυτική. Πάντως ΑΕΚ και Μπράγκα έχουν καλές επαφές από πέρυσι και το deal για τον δανεισμό του Αλεφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ