Παρακαλείται ο κ. Σαββίδης να μην ξεφτιλίζει άλλο τον κ. Γραμμένο…

Παρακαλείται ο κ. Σαββίδης να μην ξεφτιλίζει άλλο τον κ. Γραμμένο…

Ο Αναστασιάδης από χαρακτήρα δεν πρόκειται να φύγει μόνος του. Μέσα του εξακολουθεί να πιστεύει ότι θα το «γυρίσει». Κι εγώ πιστεύω πως με λίγη προπόνηση μπορεί να κάνω τα εκατό μέτρα σε δέκα δευτερόλεπτα αλλά δεν με πιστεύει κανείς και καλά κάνει.

Να τα γράφουμε μια φορά ακόμα. Ο Φερνάντο Σάντος δεν εκδιώχτηκε από την Εθνική Ομάδα όπως συνεχίζουν να γράφουν ορισμένοι. Είχε πάρει την απόφαση να φύγει νωρίτερα και καλά έκανε. Πήγε κάπου καλύτερα, στην Εθνική Πορτογαλίας, και μεγαλούργησε.

Όσοι επιμένουν να λένε ότι τον έδιωξαν ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και οι υποβολείς του, ας παρουσιάσουν μια δήλωση του Σάντος που να λέει ότι ήθελε να μείνει αλλά δεν τον ήθελαν. Στη συνέχεια ο Σαρρής έφερε προπονητή την στην Εθνική τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ένα από τα κορυφαία ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Τον έφερε κι αυτός τα έκανε ρόιδο. Από εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα. Να τα χώνουμε στον Σαρρή, να βγαίνει και η σχετική υποχρέωση, αλλά να επικαλούμαστε γεγονότα.

Ο Σαρρής έφερε τον Ρανιέρι και ο Γραμμένος τον Αναστασιάδη. Ο Αναστασιάδης απέτυχε παταγωδώς σε τρεις τομείς. Στις επιλογές προσώπων, στο κοουτσάρισμα και στα αποδυτήρια. Λόγος να παραμείνει στην Εθνική δεν υπάρχει κανένας. Το γράφω πιο καθαρά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αν για να παραμείνει θα αποχωρήσουν από την Εθνική ο Παπασταθόπουλος και ο Μανωλάς, να φύγει αύριο το πρωί. Αν από την ΕΠΟ θεωρούν ότι έσφαλε κάνοντας τις σχετικές δηλώσεις ο Σωκράτης, να τον φωνάξουν και να τον επιπλήξουν.

Τον Αναστασιάδη οφείλουν να τον αποδεσμεύσουν τώρα ως αποτυχημένο. Τελεία και παύλα. Ο Βαγγέλης Γραμμένος ξέρει πολύ καλά πως αν τον κρατήσει όλος ο κόσμος θα πιστεύει πως τον κράτησε διότι έτσι του επέβαλλε ο Ιβάν Σαββίδης. Έχει τεράστια ευθύνη κρατώντας στον πάγκο έναν… μαστροχαλαστή που τίναξε στον αέρα ότι περιγραφόταν ως καλό κλίμα στην Εθνική Ομάδα.

Κι ας αφήσουν όλοι κατά μέρος τις κουτοπονηριές ότι δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα και η Εθνική προλαβαίνει να προκριθεί. Με τον Αγγελο το μόνο που προλαβαίνει είναι να διαλυθεί εντελώς. Η μέγιστη κουτοπονηριά είναι ότι ο Σωκράτης δεν πιστεύει στην πρόκριση κι αφού δεν πιστεύει να σηκωθεί να φύγει εκείνος.

Ο Σωκράτης δήλωσε πως έτσι όπως είναι η Εθνική δεν μπορεί να πάει πουθενά. Αν πιστεύει κανείς ότι αυτός που την κατάντησε έτσι θα την διορθώσει είναι γελασμένος. Ο Αναστασιάδης από χαρακτήρα δεν πρόκειται να φύγει μόνος του. Μέσα του εξακολουθεί να πιστεύει ότι θα το «γυρίσει». Κι εγώ πιστεύω πως με λίγη προπόνηση μπορεί να κάνω τα εκατό μέτρα σε δέκα δευτερόλεπτα αλλά δεν με πιστεύει κανείς και καλά κάνει.

Για να πάμε στο Τάμπερε και να το παλέψουμε χρειάζεται κανονικός προπονητής. Τέτοιος που να ξαναστήσει την ομάδα στα πόδια της ώστε να διεκδικήσει την πρόκρισή της στα τελικά του Μουντιάλ το 2022. Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές. Αν ο Ιβάν Σαββίδης εκτιμά τον Άγγελο, δικαίωμά του. Ας τον πάρει μαζί του κι ας τον πληρώνει από την (ανθηρή) τσέπη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ