Που έχεις δύναμή σου Ολυμπιακέ…

Που έχεις δύναμή σου Ολυμπιακέ…

Τα 15 χιλιάδες διαρκείας, στα μέσα Ιουνίου, δείχνουν την διαφορά των οπαδών του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους. Οι ερυθρόλευκοι αποδεικνύουν πως η αγάπη τους για την ομάδα δεν… ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με τους τίτλους και τις μεταγραφές.

Ζούμε στο ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης. Στην εποχή που η ΕΠΟ «ανήκει» στους δικέφαλους. Στην εποχή που η ΑΕΚ πήρε πέρσι πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και ο ΠΑΟΚ φέτος μετά από 33 ολόκληρα χρόνια.

Και όμως ενώ λογικά τα πάντα θα έπρεπε να γυρνούν γύρω από τους δικέφαλους που μετά από… χρόνια και καιρούς πανηγύρισαν, αυτό που συνεχίζει να κάνει την διαφορά έχει χρώμα… ερυθρόλευκο.

Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε η πρωταθλήτρια ΑΕΚ φέτος όμως η προσέλευση του κόσμου της συνολικά ήταν απογοητευτική. Το μόλις τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία του πανηγύρισε η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη όμως δεν κατόρθωσε να μαζέψει συνολικά τον περισσότερο κόσμο στα ματς.

Για τον Ολυμπιακό η απώλεια δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων ήταν κάτι πρωτόγνωρο τα τελευταία χρόνια. 19 πρωταθλήματα άλλωστε στα τελευταία 23 χρόνια έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός με τον κόσμο του να είναι πάντα πρωταθλητής.

Και παρά τις ασύλληπτες επιτυχίες των αντιπάλων του, παραμένει πρωταθλητής. Ο κόσμος του Ολυμπιακού προς πλήρη απογοήτευση των… εξυγιαντών έδωσε μια ηχηρή απάντηση μέσα στην χρονιά που τελείωσε. Γέμισε το Καραϊσκάκη και πήρε το πρωτάθλημα στα εισιτήρια. Γέμισε το Καραϊσκάκη ακόμη και όταν όλοι οι τίτλοι είχαν χαθεί. Είδε το πλάνο που υπάρχει, είδε ωραίο ποδόσφαιρο και απέδειξε πως είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους.

Και συνεχίζει με εντυπωσιακό τρόπο να δείχνει πως πάνω από όλα υπάρχει η αγάπη του για την ομάδα αναγνωρίζοντας μια πολύ σπουδαία προσπάθεια με βάση το ποδόσφαιρο που γίνεται από διοίκηση και προπονητή.

Ένα πλάνο που έφερε ωραίο ποδόσφαιρο και προοπτική την πρώτη του χρονιά αλλά όχι τίτλους. Σε μια χρονιά όμως που το πρωτάθλημα ήταν όπως αποδείχθηκε η τελευταία υπόσχεση…

Στα μέσα Ιουνίου ήδη 15.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν πάρει θέση στο Καραϊσκάκη. Απίστευτο, εντυπωσιακό! Με τον μεταγραφικό σχεδιασμό να είναι σε εξέλιξη. Και με τα σπουδαία ματς να έρχονται για τις πρώτες «μάχες» με στόχο την επιστροφή στα «αστέρια».

Ναι, η απόκτηση του Βαλμπουενά αλλά και η αγορά του Σα έκαναν αίσθηση. Έδειξαν τον δρόμο. Όμως οι οπαδοί του Ολυμπιακού δείχνουν έμπρακτα πως δεν περιμένουν τις μεταγραφές για να πάρουν εισιτήριο διαρκείας. Έχουν πίστη στην διοίκηση, έχουν πίστη στον προπονητή, έχουν πίστη στην ομάδα.

Ξέρουν πως κάτι σπουδαίο εξελίσσεται, ξέρουν πως τη νέα χρονιά θα δουν ακόμη πιο ωραίο ποδόσφαιρο, ξέρουν πως τα βασικά «όπλα» των αντιπάλων δεν θα υπάρχουν πια.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ένα ακόμη ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων διαρκείας. Γιατί απλά αγαπούν την ομάδα του και πιστεύουν στο πλάνο που υπάρχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ