Πλήρωσε και έμαθε 

Πλήρωσε και έμαθε 

Ο Καρυπίδης που έχει αρχίσει να νιώθει από Άρη και το όραμα.

Η αλήθεια είναι οτι ο Θόδωρος Καρυπιδης, από τη πρώτη μέρα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τον Άρη,  ένιωσε την αμφισβήτηση. Και ήταν απόλυτα λογικό, καθώς όποιος καεί απο το χυλό φυσάει και το γιαούρτι, αναφέρει η σοφή λαϊκή ρήση.

Ο Άρης δεν έχει περάσει άλλωστε και λίγα. Και αυτό που πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όσους έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους, είναι οτι ποτέ δεν πρέπει να ξαναγυρίσει σε τέτοια κατάσταση αυτός ο τεράστιος σύλλογος.

Ο Καρυπίδης πλήρωσε τα λάθη που έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις και στη συνέχεια τα λάθη που έκανε ο ίδιος. Δεν με νοιάζει καθόλου αν ήταν ή όχι οπαδός του Άρη όταν ήρθε στην ομάδα. Δεν του έβγαιναν έτσι και αλλιώς του Άρη οι διοικήσεις απο οπαδούς του, δεν του πήγαιναν καλά.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι οτι ο Καρυπίδης έδειξε, σε αντίθεση με άλλους, να μαθαίνει από τα λάθη του και να μη τα επαναλαμβάνει. Έδειξε να καταλαβαίνει σε τι μεγάλο καράβι έχει έρθει και πόσο σημαντικό είναι να το οδηγήσει μακριά απο ύφαλους σε ήρεμα και απάνεμα νερά. Δείχνει οτι έχει αρχίσει να νιώθει απο Άρη και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Κανείς, φυσικά, δεν μπορεί να μαντέψει τι θα γίνει στο μέλλον. Τα προαναφερόμενα έχουν να κάνουν με το παρόν. Όπως έφαγε δικαίως κράξιμο για οσα λάθη έκανε, δεν μπορούμε τώρα να μη παραδεχτούμε οτι το πάει καλά.

Φυσικά και χρειάζεται βοήθεια, ξέρουμε οτι δεν μπορεί μόνος του να πάει τον Άρη μέχρι το πάνω πάνω ράφι. Θα την έχει όμως γιατί συνέβαλε και αυτός στο να αποκτήσει ξανά ο κόσμος όραμα και να σταθεί στο πλάι του.
Δεν είναι εύκολο καράβι ο Άρης. Το αντίθετο, μάλιστα. Είναι τόσο μεγάλο μέγεθος, που τρομάζει εχθρούς και φίλους. Αν συνεχίσει όμως να το πάει καλά, τότε το μέλλον είναι αισιόδοξο και για την ομάδα και για τον ίδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ