Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Υπάρχει «κορμός», άρα δε χρειάζεται πανικός

Ο Δώνης ξεκινάει με ορισμένα δεδομένα που πέρσι τέτοιον καιρό δεν τα είχε. Και αυτό επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να κινηθεί με ηρεμία και χωρίς βιασύνη στο μεταγραφικό παζάρι, έστω κι αν έχει πολύ λίγα χρήματα να διαθέσει.

Υπάρχει «κορμός», άρα δε χρειάζεται πανικός | to10.gr

Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο πρόβλημα στο να προχωρήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και να υλοποιήσει τα θέλω του Δώνη. Δε χρειάζεται χαρτί πανεπιστημίου ούτε ειδικές γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο για να διαπιστώσεις πως οι πράσινοι θέλουν, αλλά δεν μπορούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν μπορούσαν θα είχαν καλύψει ήδη και τη θέση του αμυντικού μέσου και εκείνη του σέντερ μπακ, που αποτελούν προτεραιότητες. Αλλά όσο προτείνουν χρήματα… μελλοντικά, τόσο θα τρώνε «άκυρα». Πρέπει να βρουν παίκτες ελεύθερους ή να περιμένουν κάποιους να καταφέρουν να πείσουν τους συλλόγους τους (π.χ. Κατελάρης) για να δεχτούν τους όρους του Παναθηναϊκού. Διαφορετικά ο καιρός θα περνάει και τα «ναυάγια» θα είναι περισσότερα από τις συμφωνίες.

Είναι, ωστόσο, επίσης αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλύτερη θέση από πέρσι τέτοια εποχή. Διότι φέτος έχει μια βάση παικτών με την οποία ξεκινά. Ξέρει που βρίσκεται και ξέρει που θέλει να πάει. Ακόμα και ο αριθμός των παικτών που θα έρθει θα είναι μικρότερος. Πέρσι πήρε παίκτες παντού, σε κάθε θέση, σε κάθε γραμμή. Φέτος έχει συγκεκριμένα θέλω και ζητάει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Έχει έναν κορμό, που πάντα είναι σημαντικό ώστε να οργανώσεις με μεγαλύτερη ασφάλεια και με λιγότερο άγχος τον σχεδιασμό σου. Πέρσι δεν ήξερε ο Δώνης πως θα ανταποκριθεί ο Μπουζούκης στον ηγετικό ρόλο που προοριζόταν για εκείνον. Φέτος το ξέρει. Πέρσι δεν ήξερε αν ο Ινσούα θα αγωνίζεται… στραβωμένος ή αν θα μπορεί να παίξει όλη την πλευρά και να είναι θετικός και στις δύο μεριές του γηπέδου. Φέτος το ξέρει. Πέρσι δεν είχε επιθετικό μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου, φέτος θα έχει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Πέρσι δεν ήξερε πως θα του βγει ο Διούδης σαν βασικός, φέτος είναι σημαντικό κομμάτι.

Αυτά είναι μερικά από τα παραδείγματα πως όσο κι αν καθυστερούν οι υποθέσεις των μεταγραφών, το ημερολόγιο δείχνει 15 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος πανικού. Υπάρχει ο χρόνος για να βρεθούν οι 3-4 βασικοί ποδοσφαιριστές, αφού τόσους θέλει ο Δώνης.

Καλύτερα να αξιολογήσει περισσότερο και να κρίνει καλύτερα για το ποιους θέλει, ώστε να βρει τις καλύτερες δυνατές επιλογές (π.χ. με 200.000 ευρώ βρίσκεις παίκτη καλύτερο του Κατελάρη), παρά να βιαστεί να πάρει… ό,τι κάτσει και να τρέχει τον χειμώνα.