Ο Μαρτίνς έχει πολλούς λόγους που επιμένει για Σεμέδο

Ο Μαρτίνς έχει πολλούς λόγους που επιμένει για Σεμέδο

Τα χαρακτηριστικά του νεαρού στόπερ, και η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς στον 25χρονο άσο. Τα περιθώρια εξέλιξης του παίκτη και η επιθυμία του για νέα αρχή κάνουν τον προπονητή του Ολυμπιακού να επιμένει για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός κάνει ότι περνά απ’ το χέρι του για να υλοποιήσει την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο από την Βιγιαρεάλ καθώς η αλήθεια είναι πως ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον παίκτη στον Πειραιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί δείχνει ιδιαίτερη επιμονή στην προσπάθεια απόκτησης του συγκεκριμένου παίκτη και δεν είναι τυχαίο πως το όνομα του Σεμέδο παραμένει όλο αυτό το διάστημα σε περίοπτη θέση της λίστας που έχει καταρτίσει ο Μαρτίνς.

Υπήρξαν φυσικά κι άλλες περιπτώσεις στόπερ με τις οποίες ασχολήθηκε η ομάδα του Πειραιά και είναι βέβαιο πως θα κοιτάξει κι άλλους κεντρικούς αμυντικούς στην συνέχεια του καλοκαιριού.

Ο Σεμέδο όμως δεν βγήκε ποτέ από το «κάδρο» του προπονητή του Ολυμπιακού και ο Μαρτίνς έχει αναλύσει στους ιθύνοντες των πειραιωτών, γιατί πρέπει η ομάδα του να κάνει αυτή την μεταγραφή.

Επιμένει λοιπόν ο Μαρτίνς γιατί θεωρεί πως ο Σεμέδο είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την άμυνα των ερυθρόλευκων. Εκτιμά μάλιστα ο προπονητής του Ολυμπιακού πως πρόκειται για στόπερ που θα έχει συμμετοχή και στο built up, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για όλους τους προπονητές.

Επίσης ο έμπειρος τεχνικός των πειραιωτών έχει μιλήσει με τον Σεμέδο. Του έχει αναλύσει το πλάνο του, την εμπιστοσύνη που του δείχνει, ξεκαθαρίζοντας πως τον υπολογίζει για βασική επιλογή τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι παράλληλα πολύ σημαντικό να επισημανθεί ότι ο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο Σεμέδο είναι παίκτης με προοπτική εξέλιξης κι αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Από την άλλη πλευρά βέβαια υπάρχει και η δίψα του 25χρονου κεντρικού αμυντικού για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, ν’ αφήσει πίσω την περσινή χρονιά.

Κι αυτό το έχει συζητήσει με τον Σεμέδο ο Μαρτίνς. Ο νεαρός Πορτογάλος αμυντικός θέλει να έρθει στην χώρα μας για να παίξει στον Ολυμπιακό, γιατί θεωρεί πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να αναγεννήσουν την καριέρα του.

Για όλα αυτά λοιπόν επιμένει ο προπονητής του Ολυμπιακού. Γιατί γνωρίζοντας καλά τον παίκτη και τα όσα μπορεί να προσφέρει, θεωρεί πως οι ερυθρόλευκοι δεν πρέπει ν’ αφήσουν αυτή την ευκαιρία να περάσει.

Και δεν μπορεί φυσικά να περάσει απαρατήρητη η σύμφωνη γνώμη του Μοντέστο για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής, καθώς ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των ερυθρόλευκων ξέρει καλά τον παίκτη κι έχει καλή άποψη για τον Σεμέδο.

Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι η Βιγιαρεάλ έχει δώσει 14 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον νεαρό Πορτογάλο κεντρικο αμυντικό. Το ποσό αυτό τα λέει όλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ