Χιλάλ Σουντανί: Ένα εξτρέμ με γκολ σέντερ φορ

Χιλάλ Σουντανί: Ένα εξτρέμ με γκολ σέντερ φορ

Ο Μαρτίνς ήθελε τον Σουντανί γιατί έχει πολλά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του. Κυρίως όμως είναι παίκτης που έχει το γκολ και μπορεί να δώσει πολλά στο σκοράρισμα. Οι επιδόσεις του Αλγερινού θυμίζουν σέντερ φορ κι αυτό μετράει πολύ στο πλάνο των ερυθρόλευκων

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που δημιουργεί. Ομάδα που κυκλοφορεί την μπάλα, επιτίθεται και δημιουργεί πολλές τελικές προσπάθειες όπως φάνηκε άλλωστε και στην διάρκεια της περσινής σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσίασε το πρώτο μέρος του έργου του την περίοδο που ολοκληρώθηκε και τώρα σχεδιάζει το πρότζεκτ για την επόμενη χρονιά.

Είναι προφανές πως κάθε προπονητής θέλει να έχει στο ρόστερ του παίκτες που να έχουν ευχέρεια στο γκολ. Και δεν μιλάμε μόνο για τους επιθετικούς. Ακόμα και ο στόπερ αν «έχει» το γκολ από τις στατικές φάσεις είναι πολύ μεγάλο κέρδος.

Για αυτή την ευχέρεια ο Ολυμπιακός ψάχτηκε πολύ σε ότι έχει να κάνει με την επιλογή εξτρέμ και ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά μπορεί πλέον να υπολογίζει σ’ έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά στο σκοράρισμα.

Οι πειραιώτες ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Σουντανί και ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από τις εξελίξεις. Κι αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι θα εντάξουν στο ρόστερ τους έναν εξτρέμ με επιδόσεις σέντερ φορ.

Ο 31χρονος Αλγερινός έχει την ευχέρεια στο σκοράρισμα και είναι μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες να έχουν στο δυναμικό τους έναν ακραίο επιθετικό που θα «έχει» το γκολ.

Ο Σουνταντί έχει αποδείξει τις δυνατότητες του στο συγκεκριμένο θέμα με τις επιδόσεις του στην Κροατία με την φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ πλησιάζοντας τα 100 γκολ σε μια πενταετία.

Πρόκειται για παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους πειραιώτες, καθώς ταιριάζει στην φιλοσοφία του Μαρτίνς, ταιριάζει στο προφίλ εξτρέμ που ήθελε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για μια ομάδα να σκοράρουν οι παίκτες «γύρω» από τον σέντερ φορ και ο Μαρτίνς ήθελε ένα εξτρέμ με καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα.

Μάλιστα υπάρχει ένα ακόμα στοιχείο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Ο Ολυμπιακός θ’ αποκτήσει έναν παίκτη που έχει εμπειρίες από Τσάμπιονς Λιγκ, είναι διεθνής σε μια πολύ καλή ομάδα (την Αλγερία) κι έρχεται στην χώρα μας αποφασισμένος να κάνει την διαφορά.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει με τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς ετοιμάζεται ν’ ανακοινώσει Μπρούνο και Σουντανί ενώ έχει αποκτήσει και τον Ματιέ Βαλμπουενά. Κράτησε τον Σα και θα υπάρξουν σύντομα και οι ανακοινώσεις για τον Ντουρμισάι.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν το μεταγραφικό ντεμαράζ έχοντας πλέον την προσοχή τους στραμμένη στην απόκτηση σέντερ φορ και στόπερ και στόχος των πειραιωτών είναι να «κλείσουν» άμεσα και τα δύο αυτά μέτωπα.

Κι όπως φαίνεται βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο σε ότι έχει να κάνει τον σχηματισμό του ρόστερ, ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων της σεζόν στα τέλη Ιουλίου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ