Προφητεία αλλαγής!

Προφητεία αλλαγής!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κρατάει ανοιχτές τις υποθέσεις για τη θέση του σέντερ φορ, όμως έχει ενισχυθεί ήδη σε σημαντικό βαθμό για τα τετραγωνικά της επίθεσης!

Μαζεύονται πολλοί οι παίκτες στον Ολυμπιακό για τη γραμμή του πυρός. Μπορεί το παζλ να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη αφού υπάρχουν ανοιχτοί οι φάκελοι αυτών που θα αναλάβουν το ρόλο του καθαρόαιμου σέντερ φορ, ωστόσο στα… πέριξ παρατηρείται συνωστισμός!

Για να μη χάσουμε το μέτρημα θα ξεκινήσουμε από τους… προηγούμενους. Ποντένσε, Μασούρας και Λάζαρος. Και προστέθηκε σε αυτούς ο Βαλμπουενά. Και τώρα Σουντανί και Μπρούνο. Και αναμένεται και ο Ραντζέλοβιτς, για τον οποίο οι συμπατριώτες του λένε τα καλύτερα. Και πιο μπροστά υπάρχει όμως μία πεντάδα την οποία αποτελούν οι Σολδάνο, Γκερέρο, Κάιπερς, Ντουρμισάι και Μάνος που θα τεθεί ενώπιον του Μαρτίνς στην εξεταστική της προετοιμασίας.

Ξεπερνάμε την ενδεκάδα χωρίς να ξεχνάμε και τον Φορτούνη κι ενώ οι θέσεις είναι περιορισμένες, καθώς για τις πτέρυγες φτάνει και περισσεύει η τετράδα και για τη θέση του φορ η τριπλέτα.
Σε όλες αυτές τις υποψηφιότητες θα συναντήσουμε όμως και κάποιους που δεν περιορίζονται σε ένα ρόλο. Ο Βαλμπουενά, για παράδειγμα, μπορεί να παίξει και στον άξονα, πίσω από τον επιθετικό, ενώ οι Σουντανί και Μπρούνο έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς δίπλα στον φορ και σε σχηματισμό του 4-4-2 (ή του 3-5-2 που δοκίμασε ο Μαρτίνς και μας έβαλε ιδέες….).

Προφανώς και είναι πολύ νωρίς για να φτάσουμε στο συμπέρασμα. Όμως δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι κάτι… ψήνεται στο Ρέντη με απώτερο σκοπό να γίνει ακόμη πιο επιθετικός ο Ολυμπιακός και να αντιμετωπίσει «ευελιξία» σε αυτές τις θέσεις με τους παίκτες που πασχίζουν για το γκολ. Πρωτίστως θα πρέπει να περιμένουμε το ποιοι από αυτούς θα συμπεριληφθούν από τον Πέδρο στο επόμενο ρόστερ και στη συνέχεια θα φανεί και ο… προσανατολισμός.

Αναμενόμενο να ψάχνει κάτι «καινούργιο» ο Πορτογάλος προπονητής και μας το μαρτυρά αυτό η μέχρι τώρα δραστηριότητα των ερυθρόλευκων στο κομμάτι της ενίσχυσης. Θέλει τα γκολ από περισσότερους παίκτες ο Μαρτίνς, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του, όταν ξεπέρασε το διάστημα της ανομβρίας στο δίμηνο Οκτώβρη-Νοέμβρη της περσινής χρονιάς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και πήρε τέρματα ακόμη και από τον δεξιό μπακ (Ομάρ) και τον κόφτη της (Γκιγιέρμε).

Απλά έτσι όπως πάει να διαμορφωθεί η κατάσταση αρχίζει να διαφαίνεται ότι ο Ολυμπιακός θα διαθέτει αρκετές επιλογές από τη μέση και πάνω με σκοπό να μην αφήνει στους αντιπάλους του τα περιθώρια για «δεύτερη σκέψη». Έτσι κι αλλιώς θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετές άλλες καταστάσεις, κυρίως στο πρωτάθλημα, οπότε θα του είναι απαραίτητα τα περισσότερα όπλα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ