Το καραβάνι προχωρά…

Το καραβάνι προχωρά…

Ο Παναθηναϊκός έχει έτοιμο πλάνο για κάθε ενδεχόμενο δουλεύοντας ακατάπαυστα σε όλα τα επίπεδα

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η σαμπάνια από τα ρούχα των παικτών για την κατάκτηση του νταμπλ και ο Παναθηναϊκός έκανε ήδη την πρώτη του μεταγραφική κίνηση.

Ο Τζέικομπ Ουάιλι είναι λοιπόν παίκτης του «τριφυλλιού» ναι πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα.

Οι πράσινοι κινήθηκαν άμεσα για να προχωρήσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό δείχνοντας πως έχουν και πλάνο και έμπνευση και κυρίως δουλεύουν ακατάπαυστα σε όλα τα επίπεδα.

Ο παίκτης έκανε τεράστια εντύπωση όταν έκανε «πρεμιέρα» στην Ευρωλίγκα παίζοντας με τον Παναθηναϊκό στις 28 Φεβρουαρίου στα Κανάρια Νησιά. Είχε 16 πόντους με 6/10 δίποντα και 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ, ένα λάθος και μια τάπα.

Αμέσως οι πράσινοι άρχισαν να τον παρακολουθούν, να συγκεντρώνουν πληροφορίες για όλα όσα τον αφορούν. Μέσα κι έξω από το γήπεδο. Να βλέπουν τι κάνει στα ματς σε Ευρωλίγκα και Ισπανία, να μαθαίνουν για τη ζωή του.

Φυσικά σε όλα αυτά την επιστασία είχε ο Ρικ Πιτίνο, που είχε εντυπωσιαστεί από τα προσόντα του νεαρού, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι έπαιζε πριν στην Αυστραλία!

Με βάση τα οικονομικά δεδομένα λοιπόν ο Ουάιλι ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνε ο Παναθηναϊκός, που δείχνει να κινείται την ώρα που όλοι νομίζουν ότι ασχολείται μόνο με το Instagram…

Μάλιστα οι κινήσεις θα συνεχιστούν με την παραμονή των Τόμας και Βουγιούκα.

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει αρκετά με τους δυο παίκτες. Ειδικά με τον Αμερικανό έχει καταφέρει να βρει σημεία επαφής και να είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Την ίδια στιγμή περιμένουν την οριστική απάντηση του Ρικ Πιτίνο αν θα μείνει στο ΟΑΚΑ. Ακόμα κι αν αυτό δεν συμβεί, έχουν έτοιμο πλάνο να μπει σε εφαρμογή και η ομάδα να προχωρήσει.

Με σοβαρότητα, συγκέντρωση στο στόχο, μέθοδο και πλάνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ