Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι ο Μαρτίνς

Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος έδειξε σωστή νοοτροπία στα περσινά ματς του καλοκαιριού. Ξέρει ότι η Πλζεν δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος και θα προετοιμάσει ανάλογα την ομάδα του. Το σκάουτινγκ του έμπειρου τεχνικού για την Βικτόρια και οι αναλύσεις στους ερυθρόλευκους

Ξεκινάμε απ’ την διαπίστωση πως κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν είναι εύκολο κι αυτό θα πρέπει να έχουν πάνω απ’ όλα στο μυαλό τους ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού για τις δύο αναμετρήσεις με την Βικτόρια Πλζεν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι εδώ θα πρέπει να σταθούμε σ’ ένα στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό, στην προσπάθεια των πειραιωτών να πάρουν την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό. Αυτό που πρέπει να έχουν πάνω απ’ όλα οι παίκτες του Ολυμπιακού στα δύο ματς με τους Τσέχους, είναι σωστή νοοτροπία.

Και το μεγάλο πλεονέκτημα των πειραιωτών σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Έχοντας ως δεδομένο την εξέλιξη των περσινών προκριματικών που οι πειραιώτες απέκλεισαν Λουκέρνη και Μπέρνλι ένα είναι το σίγουρο.

Ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού δίνει την απαιτούμενη προσοχή στα παιχνίδια του καλοκαιριού κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τους Τσέχους.

Είναι προφανές ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να δείξουν προσοχή και ο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος της προετοιμασίας των παικτών του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια απέναντι στους Τσέχους.

Ο Μαρτίνς έδειξε πως ήταν καλά προετοιμασμένος στα περσινά ματς του καλοκαιριού. Είχε «διαβάσει» καλά τόσο την Λουκέρνη όσο και την Μπέρνλι κι αυτό βοήθησε πολύ μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων δεν υποτίμησε για παράδειγμα την Λουκέρνη και δεν πρόκειται να υποτιμήσει και την Πλζεν. Είναι γνωστό πως ο Μαρτίνς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο σκάουτινγκ και είναι δεδομένο ότι οι συνεργάτες του και πιθανότατα ο ίδιος θα κάνουν ταξίδια για να παρακολουθήσουν την Πλζεν.

Ο Μαρτίνς θα αναλύσει διεξοδικά στους παίκτες του, όπως έκανε και πέρυσι το καλοκαίρι, το στυλ παιχνιδιού της αντιπάλου του Ολυμπιακού και είναι πολύ σημαντικό να έχουν οι ερυθρόλευκοι πλήρη εικόνα για την Βικτόρια Πλζεν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων ξεκίνησε ήδη να συλλέγει πληροφορίες για την τσέχικη ομάδα έτσι ώστε να καταστρώσει και τα πλάνα του για τις δύο αναμετρήσεις. Είναι δεδομένο πως ο Μαρτίνς θα δώσει μεγάλη προσοχή στην Πλζεν και αυτή την προσοχή καλούνται να δείξουν και οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του στόχου, την πρόκριση δηλαδή στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ