Παρά δυο εβδομήντα, τη χωρίστρα στη μέση

Παρά δυο εβδομήντα, τη χωρίστρα στη μέση

Ο Μίστερ Τσιπίτας, ο Σηφουνάκης, οι μεταγραφες του ΠΑΟΚ, ο Παπαδημούλης, η δεύτερη ληστεία στο σπίτι του Καρσελά και η Μπογκοτά των Βαλκανίων. Ο Κώστας Καίσαρης βάζει στο μίξερ τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

ΝΑ το πάμε. Σε στυλ ποτ-πουρί, σήμερα. Διάφορα και γρήγορα θέματα. Φώναξε, λέει, ο Μίστερ Τσιπίτας, τους παλαίμαχους, να συζητήσουν κι εξεπλάγη, που διέρρευσε, η συνάντηση στον Τύπο. Ούτε, ο Τσίπρας, δεν λέει τέτοια ψέμματα. Κι αυτόν τον τύπο, ο Τύπος, τον αποκαλεί σοβαρό. Όταν βέβαια οι αθλητικογράφοι, έπαιρναν στα σοβαρά τον Τσάκα, θα κωλώσουν, να αποθεώσουν τον κ.Θεοδωρόπουλο; Που ειρίσθω εν παρόδω, αν ο Μίστερ Τσιπίτας, έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στον επιχείρησή του, φωνάζει τους φίλους του, που καθαρίζανε μαζί πατάτες στον στρατό;

ΑΝ ο διάσημος συγγραφέας Σακεσπύρος, έχει διατυπώσει το αγωνιώδες και αναπάντητο διά μέσου των αιώνων, ερώτημα, να ζει κανείς η να μη ζει, το ερώτημα που πλανάτε αυτές τις μέρες πάνω από το κλεινόν άστυ, είναι τρομακτικό: Θα πάει η Κατερίνα Παπακώστα το Σαββατοκύριακο, στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, η, δεν θα πάει;

ΓΙΑ δεύτερη φορά λέει κλέψανε το σπίτι του Καρσελά. Λότζικο. Κατ αρχήν, το σπίτι ενός ποδοσφαιριστή είναι φορτωμένο. Από μετρητά, κοσμήματα και ακριβά ρούχα. Κατά δεύτερο λόγο, είναι ασφαλές. Ο ποδοσφαιριστής, είναι με την ομάδα, από το Σαββάτο το  μεσημέρι. Μπουκάρεις, ψειρίζεις, ότι βρεις με την άνεσή σου, το ψυγείο, είναι γεμάτο, κολατσίζεις, ανοίγεις ένα μπουκάλι κρασί, βλέπεις και μία ταινία στο βίντεο. Όλα με την ησυχία σου. Ουδείς πρόκειται να σε ενοχλήσει.

ΜΠΕΣΑ σας μιλάω, έχω συγκλονισθεί από το γεγονός. Ο Νίκος Σηφουνάκης, συζητάει με την Φώφη, αναζητώντας οδό για την επιστροφή του, στο ΠΑΣΟΚ. Και γιατί όχι. Στο άνθος της ηλικίας του, βρίσκεται. Παρά δύο, εβδομήντα. Κι ακόμα κάνει τη χωρίστρα στη μέση.

ΓΙΑ τρεις παίχτες, πάνε στον ΠΑΟΚ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου: Αριστερό μπακ, στόπερ, σέντερ φορ. Ποιος θα τις κάνει όμως τις μεταγραφές; Θα τις κάνει ο Λουτσέσκου; Θα τις κάνει ο Ιβάν; Και ποιόν θα ακούσει ο Ιβάν; Τον Βούκιτς, που του είχε πει να πάρει για προπονητή τον Στανόγιεβιτς; Η τον Άγγελο τον Αναστασιάδη που εσχάτως ανέλαβε σύμβουλός του; Θα κάνει τις μεταγραφές ο Λούμπος σαν τεχνικός διευθυντής; Η μήπως τις κάνει ο Γιώργος Σαββίδης, σαν επιδέξιος χειριστής των σόσιαλ μίντια;

ΔΕΝ θα πήγαινα σε τάλεντ σόου, δήλωσε η διάσημη αηδός Πωλίνα Βουλγαράκη. Πράγματι. Όταν καθαρίζει ο μπαμπάς, δεν υπάρχει κανένας λόγος.

ΤΟ παράπονό του, εξέφρασε ο Ζαμάνης:  Ευχαριστώ τον κόσμο του Πανιωνίου για την αμέριστη συμπαράσταση μετά τη νίκη της ομάδας επί του Παναθηναϊκού. Δεν βγήκαν ούτε τα έξοδα του αγώνα, ούτε οι υπηρεσίες του προσωπικού. Που είναι το περίεργο, δηλαδή; Όταν η ΑΕΚ, που είναι πρώτη κόβει με τον Απόλλωνα 5.011 εισιτήρια, (μη συμπεριλαμβανωμένων, των τζαμπατζήδων της Ορίτζιναλ) θα έκοβε ο Πανιώνιος παραπάνω από 1.299  με τον Πλατανιά; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα.

ΑΝ δεν έχετε μάθει τα νέα, προσφάτως, έπιασε κόψιμο τη Φατμέ στο Γενί Τζαμί. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο άνθρωπος που έχει κάνει το Twitter λάστιχο, προβεί στην απόλυτη επαναστατική πράξη. Στη βράβευση των στελεχών της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, από την ολομέλεια της Ευρωβουλής στο Στρατσβούργο με το βραβείο Ζαχάρωφ, δυστρόπησε. Δεν σηκώθηκε όρθιος να χειροκροτήσει. Επειδή η ενέργειά του αυτή, έχει προκαλέσει σοκ και δέος στη παγκόσμια κοινότητα, ο εν λόγο Παπαδημούλης, την έκανε πενηνταράκια: «Δεν τους χειροκρότησα, γιατί τους  θεωρώ συνυπεύθυνους για τη κρίση στη Βενεζουέλα». Κατόπιν τούτου, η πατρίδα μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Οι εκατομμυριούχοι αγωνιστές του Σύριζα, σαν τον σύντροφο Παπαδημούλη ξέρουν να φυλάνε Θερμοπύλες.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ από άλλη ομάδα της Β Εθνικής κάρφωσε τους τέσσερις που πιάσανε στη Λάρισα για παράνομο στοιχηματισμό.

ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝΕ το βενζινάδικο του προέδρου του κλάδου στην Ανάβυσσο. Με τον ίδιο να καταγγέλλει κύκλωμα λαθρεμπόρων. Που είναι το πρωτότυπο, ή το περίεργο; Ότι στη Μπογκοτά των Βαλκανίων που κατ ευφημισμόν, αποκαλείται Αθήνα, γίνονται τέτοια πράματα; Γίνεται λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων; Κυκλοφορούν ποτά μπόμπες; Και να ήτανε μόνο αυτό; Καλός φίλος, πάει τις προάλλες να βάλει βενζίνη, «Γέμισε το». Το γεμίζει ο υπάλληλος και του λέει, «εξηνταεπτά μισό λίτρα». «Πως γίνεται ρε φίλε να έβαλες 67.5, όταν το ντεπόζιτο χωράει 65»; Δεν θα είχε και κάνα δύο δάχτυλα βενζίνη μέσα; Σημαντική λεπτομέρεια. Το βενζινάδικο ήταν εταιρικό. Η μαμά εταιρία, έχει στήσει τη μηχανή, με την αντλία να κλέβει. Όχι ο βενζινάς. Και η κλοπή εις διπλούν. Και μέσω του λαθρεμπορίου και στο ζύγι. 

Στη μουσική επιλογή, ο Cab Calloway στα 81  &  Minnie The Moocher. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ