Αυτόν τον φοβούνται

Αυτόν τον φοβούνται

Ο Ογκνιέν Βράνιες γύρισε σε γνωστά λημέρια και φίλοι και εχθροί ξέρουν τι να περιμένουν

Ο Βράνιες είναι ποδοσφαιριστής άλλης πάστας. Άλλης εποχής. Ζει το ποδόσφαιρο διαφορετικά. Δεν ζει από το ποδόσφαιρο. Ζει το ποδόσφαιρο. Με τα καλά του και τα άσχημα του. Παθιάζεται, κάνει τάκλιν εκεί που οι άλλοι κάνουν πίσω βήματα, τσαμπουκαλεύεται με όποιον δεν του αρέσει η φάτσα, κάνει λάθη, ανοησίες και κόβει φάσεις που δεν νοείται ότι μπορούν να σταματήσουν.

Αυτός είναι ο Βράνιες. Έτοιμος να παίξει βασικός με την Βοσνία σε μεγάλες διοργανώσεις και να είναι Πρωταθλητής με την ΑΕΚ και σε ένα μήνα να τα διαλύσει όλα για την Καρλέουσα και να καταστρέψει μια μεταγραφή 3,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Βράνιες είναι παίκτης που φοβάται ο αντίπαλος. Για αυτό τον πάνε στην κόντρα και τον πολεμάνε με κάθε μέσο. Δεν βγήκε από καλούπι, δεν μοιάζει με κανέναν. Όταν φοβάσαι κάποιον θα τον κυνηγήσεις. Αν τον… έχεις, δεν ασχολείσαι. Ο Βράνιες είναι στόπερ που αν είναι μυαλό θα έπαιζε σε top ομάδα της Ευρώπης. Δεν το έχει για αυτό και… ερωτεύτηκε την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Εδώ ζει σαν βασιλιάς και στην ΑΕΚ ζει το όνειρο του.

Στο γήπεδο θα δώσει την ζωή του. Έχει να παίξει μισό χρόνο μπάλα. Δεν χωρά άλλο διάστημα χωρίς ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ κάνει διάνα επιλέγοντας, χωρίς να πληρώσει την πραγματική αξία του και με μόνο ντεσαβαντάζ ότι δεν υπάρχει οψιόν. Αλλά με την επιμονή που δείχνει ο ίδιος και την καψούρα που έχει ο Μελισσανίδης μαζί του δεν φοβάμαι τίποτε αν όλα πάνε καλά.

Η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα στις μεταγραφές και κάλυψε αρκετά κενά. Έχουν μείνει κάποια και αν όντως είναι παίκτες κλάσης, θα είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που θα δούμε φέτος από τον Μιγκέλ Καρντόσο.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι πιο μπροστά λόγω της περσινής χρονιάς, αλλά η ΑΕΚ του Καρντόσο θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό σχέδιο για την Ελλάδα. Και με Βράνιες παίρνει το αλατάκι που ενοχλεί τους άλλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ