Οι μπαλαδόροι οδηγούν σε άλλο επίπεδο

Οι μπαλαδόροι οδηγούν σε άλλο επίπεδο

Μεγάλη υπόθεση ότι Φορτούνης, Ποντένσε και Γκιγιέρμε έχουν συνυπάρξει την περσινή χρονιά. Ο στόχος του Μαρτίνς για Βαλμπουενά, Σουντανί και Μπρούνο στο Γκντανσκ και τι έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θ’ αναχωρήσει αύριο για το Γκντανσκ της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ήδη όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει δουλειά εδώ και δύο εβδομάδες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού στο Ρέντη. Ο Μαρτίνς έχει στείλει το μήνυμα στους παίκτες του πως οι προπονήσεις επί πολωνικού εδάφους δεν θα είναι… εύκολη υπόθεση καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σχεδιάσει πρόγραμμα με ιδιαίτερη ένταση.

Η δυνατή προπόνηση είναι μέρος της φιλοσοφίας του Μαρτίνς κι αυτό δεν αλλάζει. Είναι άλλωστε κάτι που το διαπίστωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην διάρκεια της περσινής σεζόν και σ’ αυτούς τους ρυθμούς θα συνεχίσουν οι ερυθρόλευκοι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει στο μυαλό του ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την εφαρμογή του πλάνου του κι αυτό είναι η ακόμα καλύτερη συνεργασία των μπαλαδόρων παικτών της ομάδας του λιμανιού.

Και δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός έχει πολλούς μπαλαδόρους στο έμψυχο δυναμικό του. Από την μία πλευρά ο Φορτούνης, ο Ποντένσε, ο Γκιγιέρμε (και ο Λάζαρος όταν επιστρέψει) που ήταν και πέρυσι στο ρόστερ και από την άλλη ο Βαλμπουενά, ο Σουντανί και ο Μπρούνο οι οποίοι αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι.

Είναι πολύ σημαντικό για το παιχνίδι που θέλει να παρουσιάσει ο Μαρτίνς, ότι Φορτούνης, Ποντένσε και Γκιγιέρμε έχουν ήδη ένα χρόνο συνύπαρξης στον Ολυμπιακό και αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Ο Μαρτίνς θέλει να πάει σε ανώτερο επίπεδο την συνεργασία των παικτών που προαναφέραμε, δίνοντας μεγαλύτερη ταχύτητα στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού. Και ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως αυτή η δεύτερη χρονιά θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το ταλέντο των παικτών του Ολυμπιακού.

Παράλληλα ο Πορτογάλος κόουτς θέλει να δουλέψει στο Γκντανσκ για να βάλει στο «κόλπο» και τους νέους παίκτες, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την επιθετική ανάπτυξη των ερυθρόλευκων.

Παίκτες όπως ο Βαλμπουενά και ο Σουντανί είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά με το «καλημέρα» και ο Μαρτίνς θέλει να «μπολιάσει» τους δύο παίκτες με την υπόλοιπη ομάδα το διάστημα που οι πειραιώτες θα βρίσκονται στην Πολωνία.

Ο Μαρτίνς θέλει να δει την ομάδα του να παίζει ακόμα πιο επιθετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με πέρυσι. Θέλει έναν Ολυμπιακό με μεγαλύτερη ταχύτητα στην μεταφορά μπάλας. Θέλει μια ομάδα που θα βγάζει ακόμα καλύτερες συνεργασίες και θεωρεί πως οι παίκτες που έχει στην διάθεση του, μπορούν να υλοποιήσουν το πλάνο που έχει στο μυαλό του. Όλα λοιπόν πλέον είναι θέμα δουλειάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ