Έρχονται τα ξέκωλα και μας κλέβουν τις δουλειές

Έρχονται τα ξέκωλα και μας κλέβουν τις δουλειές

Να τρώει λάχανο κοτζάμ Καίσαρη η περσόνα του instagram, που με τις καυτές πόζες στο νησί των ανέμων, προκάλεσε στύση στους ανέμους.

Κυριακή χθες και το πρωινό ξύπνημα έγινε χωρίς τον εκβιαστικό ήχο του ξυπνητηριού.

Απαραίτητος καφές και δυο τσιγάρα για να λειτουργήσει ο εγκέφαλος, με την πιο σοβαρή σκέψη που τον διαπέρασε να είναι αν στο μπιτσόμπαρο που θα επισκεφτείς σε λίγες ώρες, θα τη βγάλεις με μοχίτο ή μπύρες.

Καπάκι εισβολή στο to10.gr για τα νέα της ημέρας, μην και τυχόν σου κάτσει ποδοσφαιροκουβέντα και πιαστείς αδιάβαστος.

Πέφτεις φάτσα κάρτα σε μπλοκ του Καίσαρη, από αυτά τα μαεστρικά που βάζει την επικαιρότητα στο μίξερ.

Τα έχουμε πει για τον Καίσαρη, ο άνθρωπος είναι ορχήστρα, δε γράφει αλλά ζωγραφίζει με τα πλήκτρα.

Και δεν είναι μόνο πως ότι θέμα πιάνει το κοπανάει σαν το χταπόδι, είναι η διαχρονικότητα και η φρεσκάδα του. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι και παραμένει ακμαίος και ισοπεδωτικός.

Κάποτε ήταν της μοδός ο Πέτρος Κωστόπουλος, τον ξεπέρασε η εποχή του όμως, που να φτουρήσει σήμερα;

Από το 80 μέχρι σήμερα ο Καίσαρης επιμένει να προσπερνά το χρόνο, λες και το μυαλό του δεν οξειδώνεται ποτέ.

Αν και τα κείμενα του είναι σαν το Samba Pa Ti του Carlos Santana, μετά από το οποίο ολοκληρώνεσαι και δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου γαργαλίσει το αυτί, εντούτοις κάνεις το λάθος και συνεχίζεις το χάζι. Μέχρι που πέφτεις στην είδηση μεγατόνων «η Ευαγγελία Τσιορλίδα κόβει την ανάσα με το κορμί της».

Ξεκινάμε από τα βασικά, ποια είναι η Ευαγγελία Τσιορλίδα;

Εξ όσων διάβασα πρόκειται για δημοσιογράφο και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως θα μπορούσα να της δώσω μερικές συμβουλές, ως πρεσβύτερος στο χώρο. Στο πλαίσιο της συναδελφικής αλληλεγγύης, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό…

Στη συνέχεια υπήρχε η επισήμανση πως πρόκειται μεν για δημοσιογράφο που έγινε γνωστή όμως κυρίως λόγω instagram κι εκεί λύθηκαν οι απορίες. Κάτι σε θηλυκός Νίκος Τσιλιμπουνιδάκης, Τσιλιμπουρδάκης ή κάπως έτσι, με διεισδυτικές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια των ρεπορτάζ-κλάμπινγκ «πως περνάτε εδώ στη Μύκονο» και απάντηση «φανταστικααααά, τέλειαααα, φοβερααααά…»

Θα πάρει η Ευαγγελία Τσιορλίδα συνέντευξη τον Κιμ Γιονγκ Ουν, θα της κάτσει η είδηση του αιώνα «πατάω τώρα το κουμπί» κι αντί να τρέξεις σε καταφύγιο, θα χαζεύεις σα χαλβάς τα άλλα κουμπιά που προεξέχουν από το ντεκολτέ της.

Το διαδίκτυο έχει γεμίσει από λογής λογής Ευαγγελίες και αγνοούμε τα βασικά, qu’est ce que c’est Τσουλήθρα, πόθεν έσχες δηλαδή;

Υποκείμενο-ρήμα-αντικείμενο όπως μας μάθαιναν οι δάσκαλοι στο σχολείο, αρχικά πρέπει να γνωρίζουμε σε ποιον αναφερόμαστε.

Διαβάζεις πχ, ο Κούλης ετοιμάζεται να απογειώσει τη χώρα, ο Βαλμπουενά μαγεύει και αφήνει υποσχέσεις, ο Βιειρίνια συνεχίζει την αποθεραπεία και μπαίνεις άμεσα στο νόημα.

Ακόμα κι αν το κείμενο που ακολουθεί είναι αληθινό, ψεύτικο ή υπερβολικό, έχεις πιάσει ήδη το νόημα του ποιήματος του ποιητή, δεν προχωράς στα τυφλά.

Σε περίπτωση που βάλεις σε βίντεο τη σκιά του Φορτούνη, του Μάτος και του Μάνταλου, όλοι θα καταλάβουν ποιον παίκτη αφορά, ο καθένας έχει αναγνωρίσιμο στυλ.

Ανεβάζοντας άραγε φωτογραφίες με τους γλουτούς της Σούζι Καταπίνογλου, της Άντζι Ολαδείχνογλου και της Μάρας Ευκολοπαίρνογλου, θα καταλάβει κάνας πατριώτης ποιος πάτος ανήκει στην κάθε μία;

Είναι κι αυτά τα φίλτρα στο instagram πανάθεμα, που σμιλεύουν τα πάντα όπως ο Φειδίας.

Το θέμα όμως έχει και συνέχεια.

Κλικάρεις στο αριστούργημα του Καίσαρη και βλέπεις 21 like και στο αντίστοιχο της Κάτιας Αναστενάζογλου μετράς δεκαπλάσια!!!

«Άτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις» όπως έλεγε η Μήτση Κωνσταντάρα, να κάθεται ο άλλος ανάμεσα σε τοίχους που βράζουν από την κάψα στύβοντας το μυαλό του, να πλημμυρίζει την οθόνη με φαιά ουσία και να τον τρώει λάχανο η περσόνα του instagram, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με τις καυτές πόζες της στο νησί των ανέμων, προκάλεσε στύση στους ανέμους.

Κάποτε οι γυναίκες ξεσηκώθηκαν μέσω των φεμινιστικών κινημάτων διεκδίκησαν ισότητα, δεν άντεχαν άλλο τη σκλαβιά του σπιτιού, όπου ζούσαν για να μαγειρεύουν, να πλένουν και να σφουγγαρίζουν.

Δε μπορούσαν να επιβιώνουν ως υπηρέτριες, οπότε διεκδίκησαν το δικαίωμα να γίνουν αυθύπαρκτες προσωπικότητες και τελικά όχι μόνο το πέτυχαν, αλλά μας καβάλησαν από πάνω.

Όχι ρε, αυτό λέγεται αδικία ίσως και φασισμός, ισότητα είναι να πάει και ο Καίσαρης στη Μύκονο και να μαζεύει τα like με τα τσουβάλια, κυκλοφορώντας ξετσίπωτος και δείχνοντας τον πισινό του.

Καλώς ή κακώς έτσι έχει η κατάσταση, εδώ φτάσαμε.

Να περνάει ο χειμώνας με τη μισή Ελλάδα να παλεύει στα γυμναστήρια για να φτιάξει ωραίους κώλους, για να τους μοστράρει το καλοκαίρι στη Μύκονο. Και η υπόλοιπη μισή σε ρόλο ματάκια, να διαγκωνίζεται ποιος θα μπουκάρει πρώτος στην ανάρτηση, για να φτιαχτεί με τα κάλλη.

Έχει ξεφύγει εντελώς το πράγμα, κάνα δυο μήνες πριν διάβαζα στο ίντερνετ «σοκαρισμένοι οι φανς της Χρηστίδου και του Μαραντίνη από το χωρισμό του ζεύγους» και τα σχόλια από κάτω να γράφουν «δε μπορεί να είναι αλήθεια-μη μας το κάνετε αυτό-πέφτω από τα σύννεφα-και δείχνατε τόσο αγαπημένοι»!!!

Δεν πρόκειται για ανέκδοτο, υπάρχει κόσμος που όχι μόνο απασχολείται με τέτοια πράγματα, αλλά επηρεάζουν και την καθημερινότητά του. Μπορεί να είναι άνεργος, κερατάς, να τον τρώει η μοναξιά, αλλά όταν μάθει για το διαζύγιο του ζεύγους χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, δεν κατεβαίνει μπουκιά.

Όπως πάμε δηλαδή, θα οργανωθούν σε συνδέσμους ή συνδικάτα και δε θα αργήσει η στιγμή που θα διαβάζεις «άγριες συμπλοκές οπαδών της Σολωμού και του Μουζουράκη με το φαν κλαμπ της Κορινθίου και του Αϊβάζη, για το ποιο ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και ποιο ανέβασε την πιο σέξι φωτό»

Θυμάμαι κάποτε που γελούσαμε με τα σκετσάκια του Μητσιχώστα, να όμως ο Νίκος Τσιαμτσίκας έγινε πιο επίκαιρος από ποτέ

Με όλα αυτά που γίνονται, αναρωτήθηκε άραγε κανείς σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Ευαγγελάτο;

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ